Antena Meniu Search
x

Transfăgărăşanul va fi din nou VEDETĂ! Lamborghini a adus ȘASE bolizi de peste 1,2 milioane euro in România pentru a filma o reclamă

Lamborghini a adus șase mașini de top în Romania, pentru a filma o reclamă pe Transfăgărășan, atât în județul Sibiu, cât și în județul Argeș.

Lamborghini a adus șase mașini de top în Romania, pentru a filma o reclamă pe Transfăgărășan, atât în județul Sibiu, cât și în județul Argeș.

Cele sase mașini, care au o valoare de 1,2 milioane euro, au putut fi văzute de turiști atât pe Transfăgărășan, cât și în parcarea unui hotel de cinci stele din Sibiu, potrivit oradesibiu.ro.

Lamborghini a mai filmat pe Transfăgărășan în decembrie 2011.

Transfăgărășanul a fost ales și de britanicii de la "Top Gear", care l-au promovat ca fiind cel mai frumos drum din Europa, plin de turiști în perioada verii. Șoseaua a fost construită pentru a lega cele două provincii istorice românești, Transilvania și Țara Românească. Șoseaua, cunoscută și ca DN 7C, are o lungime de 151 km. Pornește de la kilometrul 0, din Bascov (județul Argeș) și se încheie în zona comunei Cârțișoara, județul Sibiu, unde se unește cu DN1 (E68).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Inedit » Transfăgărăşanul va fi din nou VEDETĂ! Lamborghini a adus ȘASE bolizi de peste 1,2 milioane euro in România pentru a filma o reclamă