Antena Meniu Search
x

Uită-te bine la chipul tău! Trăsăturile feței îți trădează personalitatea

Din popor se știe că un om cu fruntea înaltă este inteligent. Studiile arată că vechea vorbă este adevărată!

Din popor se știe că un om cu fruntea înaltă este inteligent. Studiile arată că vechea vorbă este adevărată!

V-ați gândit vreodată că trăsăturile feței vă pot prezenta în fața altor persoane ca pe o carte deschisă? În simbioză cu mimica, oricine acordă atenție detaliilor ar putea descrie exact tipul de personalitate pe care îl ai. Din popor se știe că un om cu fruntea înaltă este inteligent. Studiile arată că vorba veche este adevărată!

Atât pentru femei, cât și pentru bărbați, un chip cu trăsături mai colțuroase, bărbia lată și pomeții proeminenți, caracterizează o persoană “din topor”, hotărâtă și foarte directă. Trăsăturile sunt date de o cantitate mai mare de testosteron, scrie Yourtango.

Dacă aveți buzele cărnoase și nasul mic înseamnă că sunteți persoane expresive, intuitive, sociabile și cu foarte multă imaginație, spune medicul Helen Fisher.

Chirurgul plastician Barry Weintraub consideră că o bărbie care iese în evidență, bine conturată și ascuțită, înseamnă control și succes. În schimb, dacă și pomeții vă ies în evidență iar fața este mai plină, rotundă, înseamnă că aveți gene sănătoase.

Studiile recente arată că persoanele cu ochii căprui sau negri sunt percepute ca fiind inteligente și de încredere. Cei cu ochii albaștrii sunt sexy, sensibili, iar persoanele cu ochii verzi au o seducție aparte și sunt considerate mai creative. Si, mai important, ochii mari sunt semne de inteligență!

Sprâncelene, indiferent cum sunt îngrijte, au un cuvânt de spus despre personalitatea fiecăruia. Dacă sunt drepte avem de-a face cu o persoană hotărâtă. Sprâncenele curbate denotă creativitate, iar cele care le au foarte arcuite sunt persoane sensibile, care nu își exprimă sentimentele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Uită-te bine la chipul tău! Trăsăturile feței îți trădează personalitatea