Antena Meniu Search
x

Video Un pui de bufniţă a stat ascuns 4 zile în bradul de Crăciun al unei familii din SUA. Surpriză de proporţii: "Am 3 câini. Folosim camera non-stop"

O familie din Lexington, Kentucky, a primit "un dar" în plus când și-a ales bradul de Crăciun în acest an: un pui de bufniță. Intrusul a petrecut patru zile ascuns printre crengile bradulului înainte de a fi descoperit.

de Redactia Observator

la 16.12.2023, 15:06

Pui de bufniță ascuns în bradul de Crăciun
Pui de bufniță ascuns în bradul de Crăciun - Twitter

În fiecare an, familia White își alege bradul și îl duce acasă. La fel s-a întâmplat și în acest an, însă, după patru zile de când a așezat bradul în sufragerie și l-a decorat a găsit intrusul, relatează Sky News.

Bufniţa-intrus din bradul de Crăciun

Michele White a declarat pentru WDKY-TV: "Am trei câini. Folosim această cameră non-stop, ne uităm la televizor, bucătăria este chiar aici, dar nu am avut niciun semnal de la bufniță”.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bufnița a fost găsită de un bărbat care conecta un echipament în casă, Bobby Hayes. Acesta a observat că bradul a început să se balanseze, apoi a găsit puiul de bufniță, pe o creangă inferioară. "S-a târât mai departe pe brad. Mi-a luat câteva minute până să o găsesc", a declarat acesta, potrivit Mediafax.

Familia a eliberat bufnița în siguranță, în grădina din spatele casei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Inedit » Un pui de bufniţă a stat ascuns 4 zile în bradul de Crăciun al unei familii din SUA. Surpriză de proporţii: "Am 3 câini. Folosim camera non-stop"