Antena Meniu Search
x

Unui britanic nu i-a venit să creadă ce a găsit în maşina sa. Imaginile au făcut înconjurul lumii (GALERIE FOTO)

Pare greu de crezut, însă un pisoi tigrat a parcurs 500 de kilometri în spatele barei de protecţie a unei maşini, fără ca nimeni să-l audă.

Pare greu de crezut, însă un pisoi tigrat a parcurs 500 de kilometri în spatele barei de protecţie a unei maşini, fără ca nimeni să-l audă.

După ce locotenentul Nick Grimmer, pilot de elicopter britanic al Royal Naval Air Station, s-a întors din vacanţă şi şi-a luat maşina din aeroportul din Birmingham (Anglia), acolo unde o lăsase, a plecat spre Cornwall (sud-vestul ţării), unde se afla baza sa.

Odată ajuns la destinaţie, aflată la o distanţă de 500 de kilometri, Grimmer a auzit un strigăt de pisică foarte slab. La o atentă căutare, bărbatul a găsit un pisoi tigrat care stătea ascuns după bara de protecţie din faţă.

A fost dragoste la prima vedere, locotenentul s-a ataşat de pisoi, pe care l-a numit “Tiger”, după escadronul de elicoptere “The Flying Tigers”.

“Suntem foarte fericiţi că Tiger este mascota noastră. La urma urmelor, este o tradiţie pentru unităţile din Royal Naval să aibă pisici la bord”, a spus comandantul şef al bazei, Brendan Spoors.

sursa: AGERPRES

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Unui britanic nu i-a venit să creadă ce a găsit în maşina sa. Imaginile au făcut înconjurul lumii (GALERIE FOTO)