Antena Meniu Search
x

VÂRSTA la care te vei ÎMBOGĂȚI, în funcție de ZIUA SĂPTĂMÂNII în care te-ai născut

Iată la ce vârstă vei fi cel/cea mai bogat(ă), în funcție de ziua săptămânii în care te-ai născut

Iată la ce vârstă vei fi cel/cea mai bogat(ă), în funcție de ziua săptămânii în care te-ai născut

Dacă te-ai născut :

LUNI

Banii pe care îi faci de-a lungul vieții îi vei investi luând lecții în acest sens, după ce te lovești cu capul de prag de mai multe eșecuri financiare. Vârsta la care te vei îmbogăți: 60-62 ani.

MARȚI

Atunci când trec banii prin mâinile tale, nu știi deloc să îi chivernisești. Îi cheltui imediat și abia apoi realizezi cât de dificil se produc. Vârsta apogeului tău financiar este 31-33 ani.

MIERCURI

Ești persoana proiectelor, și, culmea, proiectele tale pe care mulți le privesc cu scepticism de fiecare dată dau roade constant. Vârsta la care vei avea cei mai mulți bani: 40-42 ani.

JOI

Toată viața te bazezi pe moșteniri și cadouri, pentru că îți place să nu miști un deget și să ai totul. Vârsta la care vei moșteni o avere colosală: 54-56 ani.

VINERI

Știi foarte bine cât de greu se fac banii și, din nefericire, oricât de mult ai munci, norocul nu este de partea ta. Te bucuri de ceva succes financiar la 36, respectiv, 39 de ani.

SÂMBĂTĂ

Azi ai o avere, mâine nu mai ai nimic. Nicio problemă: faci cum faci și banii se întorc mereu la tine. Vârsta la care portofelul tău va exploda este 45 de ani.

DUMINICĂ

Soarta îți zâmbește de fiecare dată, ca prin minune. Vârsta la care vei avea prea mulți bani: 26-28 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Inedit » VÂRSTA la care te vei ÎMBOGĂȚI, în funcție de ZIUA SĂPTĂMÂNII în care te-ai născut