Antena Meniu Search
x

Viața dublă a unui PREOT ROMÂN a uimit o lume întreagă: ziua slujește Domnului, iar noaptea se transformă total

Are 43 de ani și reușește să se împartă perfect între slujbele ținute în altar și concertele în care îl interpretează cu succes pe marele Elvis Presley. Numele lui real este Antoniu Petrescu, dar în Italia este cunoscut sub numele de Don Elvis (n.r. Părintele Elvis).

 Are 43 de ani și reușește să se împartă perfect între slujbele ținute în altar și concertele în care îl interpretează cu succes pe marele Elvis Presley. Numele lui real este Antoniu Petrescu, dar în Italia este cunoscut sub numele de Don Elvis (n.r. Părintele Elvis).

Preotul e român, s-a stabilit în Italia și slujește la o biserică din Ovindoli, un sătuc din centrul Italiei cu 10 români și câțiva italieni, o localitate cunoscută mai mult pentru pârtiile de schi.

În curând e posibil să fie cunoscută și datorită lui don Elvis, pe numele din buletin Antoniu Petrescu.

Dimineața, îmbrăcat în straie preoțești, merge la biserică să-l slujească pe Dumnezeu, iar în timpul liber cântă muzică country, filmează clipuri și personalizează imaginea lui Elvis Presley, regele rock and roll-ului. Imaginea sa atipică le-a atas atenția și mai marilor bisericii.

Răsfățat de mass-media

„Desigur, la început impactul a fost sceptic, rece, rezervat. După care, după ce au cnstatat că nu este nimic rău și aberant în ceea ce fac sau în contradicție cu activitatea și datoria mea de preot, m-au lăsat în pace. Important este ceea ce ești tu ca persoană și nu ceea ce porți pe tine. Dacă tu ești la locul tău, respecți lumea, îți faci datoria în biserică, lumea vine să se roage.

Eu ofer mereu disponibiltatea mea și-i fac să vină cu drag. Biserica este mereu plină, am mulți copii care mă înconjoară, mă ajută la serviciul liturgic. În timpul liber mergem cu ei cu caii, facem excursii, activități recreative”, a spus Don Elvis unui jurnalist de la obiectiv.info.

 Răsfățat în primul rând al presei italiene, care a scris în repetate rânduri despre performanțele sale pe scenă, dar și despre cât de implicat este în meseria de preot, Don Elvis va apărea într-un film documentar ce urmează să fie lansat în Italia de o mare televiziune. La el acasă au făcut reportaje și francezii de la TF1, și agenția Reuters și multe alte instituții media de mare prestigiu mondial. Românul scoate CD-uri pe bandă rulantă, face clipuri la cererea publicului și-și permite să viziteze Graceland (Memphis), casă idolului Elvis, de unde s-a întors copleșit de amintiri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Inedit » Viața dublă a unui PREOT ROMÂN a uimit o lume întreagă: ziua slujește Domnului, iar noaptea se transformă total