Antena Meniu Search
x

Vin vești de la astre! Care sunt CUMPENELE din săptămâna 20-16 iulie

Pentru săptămâna viitoare, astrele ne dezvăluie care sunt cumpenele cu care ne vom confrunta

Pentru săptămâna viitoare, astrele ne dezvăluie care sunt cumpenele cu care ne vom confrunta

Rac

Ai impresia că cei din jurul tău îţi vor răul şi cu greu te abţii să nu faci scandal din această cauză.

Leu 

Cu sănătatea şi cu banii nu vei avea probleme în această perioadă, însă pe plan sentimental nemulţumirile iau amploare.

Fecioară

Nu vei întâmpina probleme serioase în această săptămână, ba chiar se poate spune că te bucuri de o revenire din toate punctele de vedere.

Balanţa 

Nu ai prea multă energie, iar proastă dispoziţie cu care te trezeşti în fiecare dimineaţă îţi poate afecta negativ cariera ori relaţia sentimentală.

Scorpion 

Nu te opune şefilor în această perioadă, altfel vei avea de suferit pe plan financiar. Este foarte important să cedezi chiar dacă ai alte idei.

Săgetător 

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă starea ta psihică nu este una prea bună. Negativismul te poate plafona.

Capricorn 

Cu banii te vei descurca foarte bine în această perioadă, însă pe plan sentimental nu vei reuşi să ţii lucrurile sub control.

Vărsător 

E posibil ca în urma unor controale medicale să afli nu veşti foarte bune în această perioadă. Ai suportul celor din jur.

Peşti 

Nu vei întâmpina probleme grave în această perioadă, însă nu vei fi ferit(ă) de mici divergenţe cu partenerul/partenera de viaţă. 

Berbec 

E posibil ca în această săptămână să întâmpini unele probleme în familie, însă trebuie să nu te implici prea mult şi să nu dai explicaţii nimănui.

Taur 

Nu o duci prea bine din punct de vedere sentimental, problemele dintre tine şi iubit agravându-te pe zi ce trece. Nu mai poţi tolera ce ai acceptat până acum.

Gemeni

E posibil că oboseala să te pună la pământ în această perioadă. Nu este nicio tragedie că începe să te mai doară din când în când câte ceva, există rezolvare pentru toate mai ales dacă te ocupi de sănătatea ta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Vin vești de la astre! Care sunt CUMPENELE din săptămâna 20-16 iulie