Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ziua Femeii 2018. Idei inedite de cadouri care o vor suprinde cu siguranţă

de Redactia Observator

la 06.03.2018 , 13:56

Ziua Femeii 2018. Idei inedite de cadouri care o vor suprinde cu siguranţă

Ziua Femeii 2018 este o ocazie specială în viaţa fiecărei reprezentante a sexului frumos. Cu atât mai mult, cu cât partenerul de viaţă va şti să surprindă într-un mod cât mai original şi plăcut, de 8 Martie. Însă, toate femeile sunt diferite în ceea ce priveşte lucrurile cu care le vei atrage atenţia, aşa că ţi-am pregătit un zodiac special de Ziua Femeii, în care vei afla indicii despre cum să o impresionezi, ce cadou să alegi pentru a nu da greş în faţa aşteptărilor sale. 

Ziua Femeii 2018. Femeia Berbec are nevoie de foarte multă afecțiune, chiar dacă pare extrem de bătăioasă, această native e foarte sensibilă pe interior.

Femeia Taur, cunoscută pentru materialismul ei, nu are nevoie în această zi de cadouri scumpe, deși n-ar spune nu dacă le-ar primi. Un gest frumos, neașteptat sau o atenție cât poate fi de nesemnificativă va smulge un zâmbet.

Articolul continuă după reclamă

Ziua Femeii 2018. Femeia Gemeni are nevoie de aprecieri, de confirmări și de încurajări, mai ales că în luna martie această zodie este ceva mai sensibilă.

Femeia Rac vrea flori și dulciuri. Da! Cu aceste cadouri poți cuceri o persoană născută în această zodie.

Femeia Leu își dorește o ieșire în oraș și chiar merită să o scoți din zona ei de confort. Un film, o plimbare în parc sau un bilet la concertul ei preferat sunt cadourile ideale.

Ziua Femeii 2018. Femeia Fecioară are nevoie de o zi în care să lenevească alături de alesul inimii ei. Așadar, această nativă vrea lucruri cât mai simple și omenești posibile.

Femeia Balanţă vrea bijuterii și prăjituri. Da! Cu aceste cadouri o poți face mai fericită de 8 Martie.

Femeia Scorpion e cea mai pretențioasă. Nu contează ce cadouri îi faci, ci cum i le dăruiești. Așadar gândește-te ce scenariu pui la cale.

Ziua Femeii 2018. Femeia Săgetător se poate mulţumi cu lucruri mici, făcute în casă, obiecte de artizanat, dar nu va zice nu nici cadourilor foarte scumpe.

Femeia Capricorn este și ea prețentioasă. Vrea cadouri scumpe, așa că bagă bine mâna în buzunar.

Femeia Vărsător vrea să fie scoasă în oraș, să i se acorde atenție 100%. Vrea să i se facă toate mofturile.

 Ziua Femeii 2018. Femeia Peşti își dorește și ea o ieșire, însă ziua trebuie să se finalizeze cu o cină romantică.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Ziua Femeii 2018. Idei inedite de cadouri care o vor suprinde cu siguranţă