Antena Meniu Search
x

Zodiacul DRAGOSTEI! Câte MARI IUBIRI vei avea în viaţă

Pare greu de grezut, însă semnul zodiacal sub care te-ai născut poate spune multe despre tine. Astrologii au realizat de curând un horoscop al marilor iubiri care te aşteaptă în viaţă

Pare greu de grezut, însă semnul zodiacal sub care te-ai născut poate spune multe despre tine. Astrologii au realizat de curând un horoscop al marilor iubiri care te aşteaptă în viaţă

Berbec: trei iubiri

Berbecii sunt de obicei cât se poate de sceptici. Tocmai de aceea vor iubi de trei ori în viaţă, prima dată din curiozitate, a doua oară din interes şi a treia oară din suflet.

Taur: o singură iubire

Taurii au nevoie de stabilitate, fiind firi romantice. Aşadar, odată ce se îndrăgostesc, deşi fac acest lucru foarte greu, rămân la acea dragoste pe tot parcursul vieţii.

Gemeni: trei iubiri

Gemenii au un caracter vulcanic. Aceste persoane încearcă mereu să îşi găsească jumătatea, însă de multe ori nu reuşesc. Tocmai de aceea vor iubi de trei ori. A treia oară vor obosi să mai caute şi vor face pace cu ei înşişi.

Rac: două iubiri

Racii vor iubi de două ori din cauza eşecului. Racii au nevoie, în primul rând, de un prieten şi apoi de un partener de viaţă.

Leu: iubiri cu duiumul

Leii pot să iubească pe oricine. Fiind cuceritori de fel, nu au frica de nimic şi se aruncă cu capul înainte şi cu sentimentele pe masă. Sunt una dintre zodiile care suferă cel mai mult din dragoste.

Fecioara: două iubiri

Persoanele din Fecioara sunt foarte sceptice când vine vorba de iubire: le este teamă să îşi deschidă inima şi nu lasa prea mulţi parteneri să se aşeze confortabil în relaţia lor. Îşi ascund destul de bine emoţiile şi refuza să iubească deoarece nu vor să fie rănite.

Balanţa: opt iubiri

Balantele caută nod în papură şi parcă nu le ajunge o viaţă întreagă să găsească ce vor. Aşadar, Balantele vor suferi şi ele, ca şi Leii, destul de mult.

Scorpion: o iubire

Persoanele din Scorpion sunt firi libere, care refuză să fie încătuşate. Au impresia că slujba lor este aceea de a iubi, de aceea prefera să aibă cât mai multe relaţii, să cunoască cât mai multe persoane şi să se distreze cât de mult pot. Nativii din această zodie ajung să iubească o singură dată în viaţă cu adevărat deoarece toate celelalte relaţii sunt simple contacte fizice şi emoţionale, neajunse încă la rangul de relaţie.

Săgetător: patru iubiri

Săgetătorii vor încerca de patru ori să stea cu cineva pe termen lung, până vor învăţa să facă compromisuri.

Capricorn: cinci iubiri

Capricornii sunt deseori părăsiţi din cauza posesivităţii lor. Din acest motiv, îşi dau aramă pe fata mai greu şi surprind mereu partenerul cu părţile lor negative. Astfel, ajung să fie părăsiţi de multe ori.

Vărsător: trei iubiri

Vărsătorii înşală mai mult decât gemenii şi se plictisesc greu, dar sigur. De aceea vor petrece mult timp cu trei persoane importante în viaţă, de care se vor plictisi la un moment dat, ajungând să iubească platonic.

Peşti: o singură iubire

La fel ca şi taurii, peştii vor avea doar o iubire. Din simplul motiv că sunt persoane ruşinoase şi introvertite care, odată ce găsesc sentimentul suprem, ţin de el cu dinţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Zodiacul DRAGOSTEI! Câte MARI IUBIRI vei avea în viaţă