Antena Meniu Search
x

Video Larisa Iordache, mesaj pentru fani din Satul Olimpic: "Sper din suflet să fim fericiți după finala la bârnă"

Larisa Iordache, accidentată la gleznă în calificări la JO de la Tokyo, este gata să lupte pentru a obţine o medalie olimpică. Într-un mesaj transmis fanilor, gimnasta se arată optimistă în privinţa finalei la bârnă din 3 august.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 29.07.2021, 15:02

Larisa Iordache, gata să lupte pentru medalia olimpică în finala de la bârnă - captura video Facebook

"Larisa Iordache nu renunță la visul ei. Sub atenta supraveghere a staff-ului medical din Satul Olimpic, Larisa, care poarta o gheată de protecție, este determinată să lupte pentru a-și împlini visul: o medalie olimpică. Din Satul Olimpic, Larisa are un mesaj pentru susținătorii din România și de pretutindeni: ”Mulțumesc fanilor pentru toată susținerea din ultimele zile, pentru gândurile pozitive și pentru încrederea pe care mi-o oferă și pe care mi-au oferit-o în ultimele zile. Sper din suflet să fim fericiți după finala la bârnă”. Mulțumiri speciale echipei de medici formate din Dr. Diana Torje (COSR), Dr.Dan Tănase (COSR), Dr. Vasile Oșean (FR Canotaj), precum și kinetoterapeuților Mircea Nuțescu (FR Baschet) și Iustin Răduțiu (COSR). Hai Romania! Succes, Larisa Iordache!", este mesajul postat de Federația Română de Gimnastică, pe pagina de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Larisa Iordache s-a accidentat la aterizare

Pe acelaşi subiect

În calificări, Larisa Iordache a fost notată cu 14.133 la bârnă, a patra notă din concurs. Din păcate, s-a accidentat în zona gleznei stângi la aterizarea de pe aparat. Gimnasta fost îngrijită rapid de echipajul medical al competiţiei şi a părut să-şi revină din sperietură după câteva minute.

Larisa Iordache ia startul la JO de la Tokyo doar la acest aparat.

Gimnasta a trecut prin momente cumplite în ultimul an

Larisa Iordache a trecut prin multe momente cumplite în ultimul an. Sportiva s-a infectat cu noul coronavirus, în octombrie anul trecut, a avut o infecţie la rinichi în luna aprilie a acestui an, iar în luna iunie şi-a pierdut mama. Chiar şi aşa, gimnasta speră să-şi îmbunătăţească palmaresul adăugând o nouă medalie olimpică la cea de bronz câştigată cu echipa la Londra, în 2012. Pe lângă medalia respectivă, Larisa Iordache mai are, în palmares, patru medalii obţinute la Campionatul Mondial (două de argint şi două de bronz) şi 16 medalii obţinute la Campionatele Europene (şapte medalii de aur, şapte medalii de argint şi două medalii de bronz).

Alături de Larisa Iordache, România este reprezentată, în concursul de gimnastică artistică, de Maria Holbură şi de Marian Drăgulescu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Jocurile Olimpice de la Tokyo » Larisa Iordache, mesaj pentru fani din Satul Olimpic: "Sper din suflet să fim fericiți după finala la bârnă"