Antena Meniu Search
x

Silvestru Şoşoacă neagă că a muşcat-o pe Lucia Goracci: "Era prea osoasă. Mie îmi plac mai cărnoase mâinile"

Silvestru Şoşoacă se amuză pe seama acuzaţiei lansate de jurnalista italiană Lucia Goracci, care susţine că soţul senatoarei Diana Şoşoacă a muşcat-o. Deşi iniţial a spus că nu îi vine să creadă că a fost acuzat de aşa ceva, Silvestru Şoşoacă a invocat apoi nevoia jurnalistei de a face show şi a glumit pe seama ei, spunând că era prea osoasă ca să o muşte.

de Redactia Observator

la 16.12.2021, 16:41

Vezi și

Silvestru Şoşoacă s-a prezentat pentru prima dată la Poliţie să bifeze controlul judiciar. El le-a declarat reporterilor că nu crede că jurnalista italiană Lucia Goracci chiar l-a acuzat că a muşcat-o. Când s-a lămurit asupra problemei, Silvestru Şoşoacă a spus că italianca "are o problemă" şi a acuzat-o că e în căutare de show, făcând şi o analiză geopolitică de moment.

"Aveam şi masca când am muşcat-o. M-a pufnit râsul când am auzit. Eu cred că e o minciună, nu pot să cred aşa ceva. Eu cum aud asta îmi vine să râd. Nu, nu am muşcat-o. Nu muşc de felul meu pe nimeni. Nu agresez pe nimeni. E o minciună. Dacă e adevărat (n.r. că a susţinut asta Lucia Goracci), e o problemă cu femeia.

A declarat asta pentru spectacol, pentru show. Ziariştii fac show, fac spectacol. Nu mai sunt teatre de război, dânsa cu echipa ei nu mai are unde să meargă. Americanii bat în retragere, ruşii şi chinezii înaintează în lume. Ea e o victimă colaterală, probabil din dorinţa de a mai fi în temă, de a mai fi în piaţă, caută show", a declarat Silvestru Şoşoacă.

Care a fost ţinta Luciei Goracci

Pe acelaşi subiect

Soţul senatoarei susţine că el este o victimă colaterală în acest scandal, ţinta clară a jurnalistei italiene fiind Diana Şoşoacă. Dar nu "brandul Şoşoacă", susţine Silvestru, ci mişcarea pe care ea o reprezintă.

"Nu neapărat să ne discrediteze pe noi, brandul Şoşoacă, nici vorbă, ci mişcările astea suveraniste din întreaga lume. Că ne confundăm noi cu mişcarea asta în România, dar nu suntem singurii.

Ea a primit câteva indicaţii preţioase, pentru că a fost şi prin Sibiu, prin Braşov, şi pe la Deveselu... probabil au discutat mai multe acolo la mese. Ţinta a fost Diana, nu eu, clar, eu sunt pe lângă. Dar s-au mulţumit să mă agaţe şi pe mine", a mai declarat Silvestru Şoşoacă.

"Ce gust avea" Lucia Goracci

Acesta a mers apoi la Judecătoria Sectorului 1, unde a contestat, fără succes, măsura controlului judiciar. 

Silvestru Şoşoacă a fost însoţit de o echipă formată din doi avocaţi, dar şi de soţia lui, protagonista unui nou scandal cu jandarmii.

La întrebarea ce gust avea Lucia Goracci, Diana Şoşoacă a declarat că "de prost", înainte ca Silvestru să intervină şi să explică că jurnalista din Italia "era prea osoasă" ca să o muşte. "Mie îmi plac mai cărnoase mâinile", a spus Silvestru Şoşoacă.

Dumitru-Silvestru Șoșoacă, soţul Diana Şoşoacă, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, după un scandal între senatoare şi o jurnalistă a televiziunii italiene RAI 1, Lucia Goracci.

Totul s-a întâmplat vineri seară, după ce un interviu luat de către o echipă de jurnalişti italieni a luat o turnură neaşteptată. Goracci se afla în Bucureşti împreună cu o echipă de filmare a postului RAI 1 şi reclamă că incidentul a avut loc în biroul de avocatură al Dianei Şoşoacă.

Doi dintre ziarişti ar fi fost sechestraţi în biroul senatoarei, iar soţul Dianei Şoşoacă ar fi agresat un agent de poliţie chemat ulterior la faţa locului. I-a smuls masca de pe faţă jurnalistei şi ar fi lovit-o în braţ, după care a muşcat-o de mână. „M-a muşcat de mână, apoi am ieşit afară", a adăugat jurnalista. Astăzi, susţinătorii celor doi s-au îmbrâncit şi ei cu ziariştii, după audierile din acest dosar.

Cine este Silvestru Şoşoacă

Dumitru-Silvestru Șoșoacă, care este angajat la o firmă care se ocupă cu activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management, având poziţia de „şef de tură”, este al treilea soţ al avocatei. Potrivit unei declaraţii de avere a demnitarului, din anul 2020, acesta are un venit anual de 28.000 de lei şi deţine trei terenuri bine poziţionate. Spre deosebire de soţul ei, Diana Şoşoacă are o avere considerabil mai mare, cu un venit anual de 250.000 de lei. În timp ce parlamentara câştigă lunar în jur de 20.000 de lei, Dumitru Şoşoacă are un salariu în jurul a 2.300 de lei.

Diana Şoşoacă deţine şi mai multe terenuri şi locuinţe, precum şi obiecte de artă moştenite de familie şi conturi bancare în care sunt depozitaţi aproximativ 15.000 de euro. Este proprietara unui eren agricol de 22.500 mp în Baloteşti, judeţul Ilfov, şi a trei terenuri intravilane în Vâlcea şi Dâmbovița. Are de asemenea şi două apartamente şi o casă de vacanţă, iar ca autoturism are un Opel Corsa, cumpărat în 2015.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Justitie » Silvestru Şoşoacă neagă că a muşcat-o pe Lucia Goracci: "Era prea osoasă. Mie îmi plac mai cărnoase mâinile"