Antena Meniu Search
x

Diana Şoşoacă a sunat la 112 în timpul unui interviu dat unei televiziuni din Italia. Senatoarea spune că jurnalista RAI 1 a lovit-o

Şoţul Diana Şoşoacă este vizat într-un dosar de ultraj, după un scandal între senatoare şi o jurnalistă a televiziunii italiene RAI 1, Lucia Goracci. Diana Şoşoacă susţine că aceasta a lovit-o, după o neînţelegere în privinţa unui interviu pe care jurnaliştii ar fi trebuit să îl ia.

de Redactia Observator

la 13.12.2021, 13:53

Conform informaţiilor G4Media, soțul senatoarei Diana Șosoacă, Dumitru Silvestru Șoșoacă, este vizat de un dosar de ultraj. Acesta s-a certat în timpul unui interviu cu reporterii italieni de la Rai 1 și l-ar fi agresat pe unul din polițiștii chemaţi de reporteri.

Diana Şoşoacă a sunat la 112 şi a anunţat că la sediul cabinetului ei de avocatură s-a prezentat o echipă a televiziunii italiene RAI, iar pe fondul întrebărilor din cadrul interviului s-a declanşat un conflict. 

"În data de 10 decembrie 2021, prin apel 112, o persoană a reclamat că la sediul cabinetului său de avocatură s-a prezentat o echipă a unei televiziuni străine, iar pe fondul întrebărilor adresate, cu privire la realizarea interviului, s-a declanșat un conflict. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 4. 

În cauză au fost întocmite două dosare penale, unul pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar cel de al doilea urmează a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în vederea stabilirii situației de fapt", a anunţat Poliţia.

Pe acelaşi subiect

Diana Şoşoacă ar fi fost lovită

Senatoarea susţine că i s-a părut ciudat că doi cameramani care o însoţeau pe jurnalista Lucia Goraci vorbeau în engleză, nu în italiană, şi că a fost chiar agresată de italiancă

"S-a intrat peste mine în casă de către o echipă de jurnalişti care susţinea că e din Italia, de la RAI 1. 

Aceştia nu au vrut să îşi decline identitatea şi nici să respecte ce agreasem, adică să răspund la trei întrebări, şi am fost nevoită, pentru că doamna jurnalistă Lucia Goracci a început să urle şi să mă ameninţe că o să cheme ambasada, să solicit intervenţia 112. 

Doamna Goraci între timp a ieşit, a plecat. Am rămas cu doi cameramani, care vorbeau în engleză. Dacă erau de la RAI 1 de ce nu vorbeau în italiană? De aceea am şi sunat la 112. 

În timp ce vorbeam cu poliţia, a mai venit o echipă de poliţişti care a deschis uşa locuinţei mele şi în acel moment au făcut culoar de trecere doamnei jurnaliste care a intrat filmând. Au intrat efectiv în casa mea şi am solicitat poliţiei să o dea afară. Ea a venit în mine, m-a lovit cu mâna şi piciorul, urlând că eu îi sechestrez pe cei doi, care ei vorbeau cu poliţia", a relatat Diana Şoşoacă.

Senatorul cere sa se investigheze daca jurnalistii i-au pus droguri sau aparatura de inregistrare in casa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Diana Şoşoacă a sunat la 112 în timpul unui interviu dat unei televiziuni din Italia. Senatoarea spune că jurnalista RAI 1 a lovit-o