Antena Meniu Search
x

"A fost îngrozitor să asist la aşa ceva". O femeie a murit în fața a mii de turiști, pe o plajă din Marea Britanie

O femeie din Anglia a murit în fața a mii de turiști, după ce a fost scoasă inconștientă din mare de către salvamari.

de Maria Dogaru

la 26.08.2022, 14:04

Femeia  fost declarată moartă la fața locului, în ciuda eforturilor paramedicilor de a o salva
O femeie a murit în fața a mii de turiști, pe o plaja din Marea Britanie - Shutterstock

O operațiune majoră de salvare a fost lansată în jurul orei 16:00, joi, după ce două persoane au intrat în dificultate în largul mării, la Perranporth, Cornwall, potrivit The Sun.

Cealaltă persoană implicată a reușit să ajungă la mal pe cont propriu, nevătămată

Agenția Maritimă și Paza de Coastă, MCA, a declarat că o persoană s-a întors la țărm în populara stațiune și s-a încercat să o resusciteze pe a doua după ce a fost salvată. „În jurul orei 16:00, HM Coastguard a primit un apel de urgență care raporta că două persoane se aflau în dificultate în apă la Droskyn, Perranporth. Salvamarii RNLI de la Perranporth și echipa de salvare a pazei de coastă din St Agnes au fost trimiși să ajute împreună cu elicopterul de pază de coastă de la Newquay și Ambulanța Aeriană. Serviciul de Ambulanță Sud-Vest și Poliția din Devon și Cornwall au fost de asemenea trimise să asiste O persoană a ajuns nevătămată la mal, pe cont propriu  iar o femeie a fost recuperată din apă de salvamari. Resuscitarea a fost făcută, dar au fost declarată moartă la fața locului de un paramedic”, a declarat un purtător de cuvânt.

Au participat și salvamarii din Perranporth, echipa de salvare a pazei de coastă din St Agnes, elicopterul pazei de coastă din Newquay, un elicopter și poliția din Devon și Cornwall. Un purtător de cuvânt al Perranporth Surf Life Saving Club a declarat că membrii lor eu fost implicați în operațiunea de salvare.

Pe acelaşi subiect

 „Gândurile noastre sunt îndreptate către familia tinerei domnișoare care și-a pierdut viața în mod tragic în marea de lângă Droskyn Steps. Câțiva dintre tinerii noștri care lucrează ca salvamari profesioniști RNLI și HM Coastguard au fost implicați în incidentul cu HEMS. Ambulanța și poliția din Devon și Cornwall s-au străduit pentru a salva o viață. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat. Suntem incredibil de mândri de eforturile lor și știm cât de traumatizante pot fi aceste incidente pentru toți cei implicați”, a spus purtătorul de cuvânt.

Martorii sunt șocați de tragedia la care au asistat

Am fost astăzi pe plajă cu familia mea când s-a întâmplat acest incident. Evident, elicopterele pazei de coastă generează întotdeauna atenție, iar plaja era extrem de aglomerată, cu mii de oameni bucurându-se de o zi frumoasă de vară. A fost îngrozitor să asist la aşa ceva, în ciuda a ceea ce a fost, evident, un efort incredibil din partea tuturor serviciilor de urgență și salvare implicate și, de asemenea, a unui număr mare de martori. Gândurile noastre se îndreaptă spre toți cei implicați și, deși nu voi intra în detalii, a fost extrem de sfâșietor și extrem de șocant. Paza de coastă, salvamarii și serviciile noastre de urgență sunt incredibile”, a declarat un martor 

 „Tocmai m-am întors de la plaja Perranporth, unde am asistat la cel mai îngrozitor lucru care se desfășoară în fața tuturor. Strângeți-vă copiii strâns și petreceți-vă tot timpul cu oamenii care sunt speciali pentru voi și uitați de restul. Sunt anumite imagini de la caeastă tragedie care vor rămâne cu mine pentru totdeauna”, a spus un alt martor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » "A fost îngrozitor să asist la aşa ceva". O femeie a murit în fața a mii de turiști, pe o plajă din Marea Britanie