Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto A mers pe jos 45 de kilometri ca să ucidă. Tânără mamă şi fiul ei autist, omorâţi de fostul iubit al englezoaicei

Un englez în vârstă de 30 de ani a călătorit 45 de kilometri pe jos până la casa fostei iubite, mânat de gânduri criminale. Daniel Boulton a înjunghiat-o mortal pe tânăra mamă, iar apoi l-a ucis şi pe fiul ei, bolnav de autism. Doar bebeluşul femeii a scăpat cu viaţă, micuţul fiind găsit de poliţişti mergând de-a buşilea printre trupurile fără viaţă.

de Redactia Observator

la 14.01.2022 , 17:44

O crimă îngrozitoare a destrămat o familie din Marea Britanie, după ce fostul iubit al mamei a intrat în casă înarmat cu un cuţit şi a răpit două vieţi. Daniel Boulton, în vârstă de 30 de ani, a mers pe jos 45 de kilometri, mânat de gândul criminal, iar odată ajuns la locuinţa fostei partenere a început măcelul. Bethany Vincent a avut parte de o moarte violentă în ziua de 31 mai, iar în lumea de apoi a urmat-o şi fiul său autist, Darren, în vârstă de doar 9 ani. Doar bebeluşul femeii de 26 de ani - acum orfan - a scăpat cu viaţă, relatează Mirror.

Doar bebeluşul victimei a scăpat cu viaţă din măcel

Copilul care nu împlinise nici măcar un an a fost găsit mergând de-a buşilea prin casă, la sosirea echipajelor de salvare. Criminalul lăsase în urmă un bileţel: "Eu, Daniel Boulton, îmi asum întreaga responsabilitate." Poliţia l-a căutat pe Daniel Boulton timp de 24 de ore. Pe numele bărbatului fusese emis un ordin de restricţie, dar hotărârea judecătorească nu l-a împiedicat să îşi înjunghie victimele de nenumărate ori.

Articolul continuă după reclamă

Femeia urma să se mute împreună cu copiii, departe de criminal

Daniel Boulton şi Bethany Vincent s-au cunoscut pe o aplicaţie matrimonială în martie 2019, însă legătura s-a "deteriorat" rapid, spun procurorii. Bărbatul nu a acceptat despărţirea, trimiţându-i fostei iubite aproximativ 900 de mesaje într-un singur weekend. Printre altele, i-a reproşat acesteia că i-a distrus viaţa. De teama bărbatului, Bethany Vincent urma să se mute împreună cu cei mici la o adresă necunoscută, departe de cel care o hărţuia. Nu a mai avut, însă, zile. Cazul e judecat săptămâna aceasta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » A mers pe jos 45 de kilometri ca să ucidă. Tânără mamă şi fiul ei autist, omorâţi de fostul iubit al englezoaicei