Antena Meniu Search
x

A vrut să-și ucidă familia, pentru a pune mâna pe avere. Planul diabolic al rusului, demascat după ce părinții i-au întins o capcană

Planul diabolic al unui tânăr de 22 de ani din Rusia de a-și „asasina familia” a fost distrus, după un plan elabort al autorităților. Polițiștii au aflat și i-au convins pe părinții acestuia să se prefacă morți, pentru a-l păcăli.

de Redactia Observator

la 10.08.2023, 12:19

A vrut să-și ucidă familia, pentru a pune mâna pe avere. Planul diabolic al rusului, demascat după ce părinții i-au întins o capcană
A vrut să-și ucidă familia, pentru a pune mâna pe avere. Planul diabolic al rusului, demascat după ce părinții i-au întins o capcană - Ministerul de Interne Rusia

Ofițerii ruși au spus că l-au păcălit pe suspect să creadă că a angajat un asasin pentru a-și ucide părinții bogați și sora de zece ani, astfel încât să-și poată revendica moștenirea. Detectivii au aflat despre un presupus complot și au organizat „crima” în casa familiei, ba chiar i-au convins pe părinții tânărului să pretindă că au fost uciși. Poliția a spus că apoi i-a trimis acestuia imagini de la „locul crimei”, care habar nu avea de capcana care i s-a întins, potrivit Mirror.

A vrut să-și ucidă părinții și sora ca să pună mâna pe averea familiei

Un polițist a jucat rolul asasinului angajat în stațiunea rusă Soci, oraș gazdă pentru Cupa Mondială FIFA de anul acesta.  Se presupune că fiul l-a instruit pe „ucigaș” despre cum și unde ar trebui ucisă familia lui. Se pretinde chiar că a desenat un plan al casei și a indicat unde au fost amplasate camerele de supraveghere dar și cum să evite câinii de pază. El i-a oferit o sumă de bani polițistului sub acoperire pentru a-i ucide pe toți cei trei membri ai familiei și a cerut să vadă fotografii cu părinții săi uciși.

Mama și tatăl bărbatului, devastați de presupusa intenție a fiului lor, au pus în aplicare planul polițiștilor. S-au murdărit cu sânge fals, apoi s-au întins pe podeaua casei, ca și cum ar fi fără viață. „Asasinul” a aranjat o întâlnire într-un Mercedes și i-a arătat bărbatului fotografiile cu părinții săi. Nu au fost publicate poze cu sora tânărului și nu este clar dacă aceasta a luat parte la planul poliției. După ce a văzut imaginile, suspectul și-a exprimat „încântarea” și a fost de acord să plătească taxa de 38.000 de lire sterline promisă bărbatului, despre care credea că este un asasin, de îndată ce își ridica moștenirea.

Pe acelaşi subiect

În schimb, fiul, a cărei identitate nu a fost făcută publică, a fost imediat reținut de polițiști. El a mărturisit imediat, potrivit poliției din regiunea Krasnodar, și a dezvăluit că a mai avut alte două tentative de ucidere a părinților, în trecut.

Tânărul riscă 15 ani de închisoare

A vrut să scape de părinți pentru că nu îi dădeau bani. Înainte de a căuta un ucigaș, a încercat să-și ucidă rudele de două ori. El căuta pe internet pentru a afla cum să comită crimele. Criminalul a vrut să pună pastile în ibric pentru a-și otrăvi părinții, dar tatăl său și-a dat seama că ceva nu este în regulă. Apoi fiul a plănuit să spargă un termometru în mașina părinților săi, astfel încât aceștia să fie otrăviți cu vapori de mercur”, au declarat surse din poliție. 

Plănuisem asta de câteva luni. Am terminat-o de mult cu ei, că nu m-au înțeles, așa că am găsit un criminal cu contract”, a declarat tânărul în timpul interogatoriului. 

Tatăl său conduce o instituție de învățământ importantă în Soci. Familia are o casă mare și o mașină, precum și economii care ar fi fost perfecte pentru fiul lor. Bărbatul riscă 15 ani de închisoare dacă va fi condamnat pentru încercarea de a-și asasina familia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » A vrut să-și ucidă familia, pentru a pune mâna pe avere. Planul diabolic al rusului, demascat după ce părinții i-au întins o capcană