Antena Meniu Search
x

"Asta simt eu când mă înşeli". O femeie din SUA şi-a închis iubitul într-o valiză şi l-a lăsat să moară. Ce a spus poliţiei a doua zi, când s-a trezit

O femeie în vârstă de 42 de ani, din SUA, și-a închis iubitul într-o valiză și l-a lăsat să moară sufocat, filmându-l pe acesta în timp ce plângea și cerea cu disperare ajutor. 

de Redactia Observator

la 15.03.2023, 15:48

O femeie din SUA şi-a închis iubitul în valiză şi l-a lăsat să moară. Ce a spus poliţiei a doua zi, când s-a trezit
O femeie din SUA şi-a închis iubitul în valiză şi l-a lăsat să moară. Ce a spus poliţiei a doua zi, când s-a trezit - Shutterstock

Sarah Boone, în vârstă de 42 de ani, a fost trimisă în judecată după ce și-a închis iubitul într-o valiză și l-a lăsat să moară sufocat. Mai mult, aceasta l-a filmat în timp ce plângea și cerea ajutor cu disperare, iar apoi s-a dus să se culce, ignorând țipetele iubitului său, potrivit The Independent.

Tragedia a avut loc în 2020, în Florida, SUA. Femeia a declarat că, după ce au consumat alcool, cei doi ar fi decis să se joace de-a v-ați ascunselea, iar bărbatul a intrat într-o valiză pentru a se ascunde de ea.

Femeia a mărturisit că l-a închis pe iubitul ei în valiză și apoi a mers să se culce, iar în dimineața următoare l-a găsit mort. Anchetatorii au găsit două filmări pe telefonul ei în care au observat cum bărbatul plângea și striga după ajutor și spunea că nu poate respira în timp ce încerca să iasă din valiză.

Femeia a sunat la poliție spunând că nu știe ce s-a întâmplat cu iubitul ei

Pe acelaşi subiect

Femeia, în schimb, râdea și spunea: „Asta e ceea ce simt eu când mă înșeli!”

Filmarea de două minute găsită pe telefonul inculpatei mai arată și că valiza era îndreptată cu fața în jos și ea striga: „Pentru tot ce mi-ai făcut! Du-te dracu’. Prostule”, conform celor relatate de Daily Mail.

„Nu pot respira, la naiba, serios”, se aude urlând cu disperare bărbatul.

„Da, asta faci când mă sufoci tu pe mine”, a replicat femeia. După ce l-a găsit mort, dimineața, femeia și-a sunat fostul soț pentru a mărturisi. Acesta a pus-o să sune la poliție.

”Iubitul meu este mort. Eu și iubitul meu ne jucam aseară și l-am pus într-o valiză și ne jucam… un fel de v-ați ascunselea, și… eu am adormit și m-am trezit, iar el era mort în valiză. Nu știu ce s-a întâmplat”, a spus femeia la telefon când a sunat la poliție.

În iunie 2018, cu doi ani înainte de această tragedie, femeia a fost arestată după ce aceasta ar fi încercat să-și sufoce iubitul cu un cablu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Mapamond » "Asta simt eu când mă înşeli". O femeie din SUA şi-a închis iubitul într-o valiză şi l-a lăsat să moară. Ce a spus poliţiei a doua zi, când s-a trezit