Antena Meniu Search
x

Mama vitregă a unui băieţel de 8 ani, găsită vinovată de crimă. Femeia a lăsat copilul să moară de frig în garaj, pentru că uda patul în timpul nopţii

Mama vitregă a unui băieţel de 8 ani din Long Island, SUA, a fost găsită vinovată pentru decesul copilului. Micuţul a fost închis pe timpul nopţii în garaj, alături de fratele său, la temperaturi de -20 de grade. Tatăl a fost condamnat deja la 25 de ani de închisoare. 

de Redactia Observator

la 13.03.2023, 18:20

Thomas Valva
Mama vitregă a băieţelului de 8 ani, lăsat să moară de frig într-un garaj, ca pedeapsă pentru că uda patul în timpul nopții, găsită vinovată de crimă - Twitter

Potrivit anchetei, Angela Pollina, în vârstă de 45 de ani, a fost găsită vinovată pentru decesul copilului său vitreg. Thomas Valva, un băiat de 8 ani, a murit de frig după ce a fost obligat să doarmă în garajul familiei din Long Island. Temperaturile peste noapte au scăzut drastic sub 20 de grade.

Femeia a fost declarată vinovată de crimă de gradul doi și patru acuzații de neglijenţă asupra minorului. Condamnarea Angelei vine la patru luni distanţă după ce tatăl băiatului şi fostul ei logodnic, Michael Valva, a fost găsit vinovat pentru exact aceleaşi acuzaţii. Michael fost condamnat la aproape 25 de ani de închisoare.

Michael Valva, în vârstă de 41 de ani, a plâns în fața instanței în timp ce menajera familiei, Tyrene Rodriguez, a povestit cum băiatul a fost închis în garaj, în timp ce câinele Bella dormea ​​în casă. Thomas și fratele lui mai mare, Anthony, au petrecut 16 ore în garajul casei fără căldură, drept pedeapsă pentru că au urinat în casă. Un medic legist s-a ocupat de autopsie, şi a constatat că moartea băiatului a fost de fapt o omucidere. Hipotermia a fost un factor major în acest caz. Procurorii au spus că Thomas și fratele său erau în spectrul autismului. De aceea erau adesea forţaţi să doarmă în garaj.

Cruzimea pe care Thomas și fratele lui au trebuit să o îndure din cauza comportamentului egoist şi dur al inculpatului, este odios. Din fericire judecătorul a fost clar de acord. Modul în care aceasta îi trata nu era departe de răul pur, a spus avocatul Raimond Tierney într-un interviu pentru Today.

Verdictul a fost urmat de două săptămâni de proces în care procurorii au încercat să o descrie pe Pollina ca pe o „mama vitregă rea”, care nu a încercat să îl salveze pe Thomas aşa cum a afirmat anterior.

Mama vitregă, Angela Pollina, susţine că este nevinovată

Avocaţii Pollinei au tot insistat cu ideea că femeia nu este vinovată de moartea băiatului. Dar faptele demonstrează opusul.

În timpul procesului, Pollina a recunoscut că băieţii nu aveau acces la niciuna dintre cele 4 băi existente în casă. Pollina a fost întrebată de asemenea dacă aceasta credea ca “are datoria de a îi proteja pe băieți de orice pericol”. Răspunsul ei a fost cât se poate de sec: “Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă”.

Angela Pollina este aşteptată în instanţă pe data de 11 aprilie, şi riscă 25 de ani de închisoare potrivit biroului procurorului districtual. Avocatul său a refuzat să dea alte declaraţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Mama vitregă a unui băieţel de 8 ani, găsită vinovată de crimă. Femeia a lăsat copilul să moară de frig în garaj, pentru că uda patul în timpul nopţii