Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat acuzat de uciderea unei tinere mame, în Anglia, suspectat de o nouă crimă. Ce l-ar fi dat de gol

Bărbatul acuzat că a ucis-o pe Alexandra Morgan, o tânără mamă din Anglia, a aflat că este anchetat și pentru uciderea unei alte femei, o tânără care a dispărut cu șase luni mai devreme. Ambele femei semănau fizic și au dispărut din aceeași regiune, în cursul anului trecut.

de Redactia Observator

la 04.02.2022 , 15:54

Alexandra Morgan, 34 de ani, și Leah Ware, 33 de ani, au dispărut în zona Hastings din East Sussex anul trecut. Femeile erau de aproape aceeași înălțime și aveau aceeași lungime și culoare a părului. 

Mark Brown, în vârstă de 40 de ani, a încercat să pledeze nevinovat pentru uciderea Alexandrei Morgan. Avocatul lui Brown a spus instanței că femeia ar fi murit într-un accident, dar a recunoscut că bărbatul a încercat să scape de cadavrul ei prin incendiere.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani nu a răspuns încă pentru uciderea Leah Ware, în jurul datei de 7 mai a anului trecut, scrie Daily Mail.

Articolul continuă după reclamă

Alexandra Morgan, una dintre victimele criminalului din Anglia, era mama a doi copii

Pe acelaşi subiect

Alexandra Morgan a fost văzută ultima dată în jurul orei 7:20 pe 14 noiembrie anul trecut, la o benzinărie din apropierea casei ei din Sissinghurst, Kent.

Ea i-ar fi spus unei casiere că trebuie să se întâlnească cu cineva, însă nu a mai ajuns acasă, motiv pentru care familia ei a anunțat poliția. 

Ofițerii au descris dispariția ei ca fiind ceva ce nu o putea caracteriza, având în vedere că nu a luat niciun contact cu cei doi copii ai ei ori cu familia.

Leah Ware, numele celei de-a doua femei ucise de Mark Brown

Poliția l-a arestat pe Brown, în vârstă de 40 de ani, din St Leonard's on Sea, la 10 zile după ce ea a dispărut și l-a acuzat de uciderea ei. Acum, bărbatul se confruntă cu a doua acuzație de crimă, care se referă la moartea lui Leah Ware, o tânără în vârstă de 33 de ani. Leah Ware locuia în zona Hastings și a dispărut din casa ei în mai anul trecut.

Și în cazul tinerei de 33 de ani, care avea probleme de sănătate cunoscute, polițiștii au spus că nu era un lucru obișnuit ca ea să nu-și contacteze prietenii și familia.

Nimeni nu a mai auzit de ea de când a dispărut și niciun cadavru nu a fost găsit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » Bărbat acuzat de uciderea unei tinere mame, în Anglia, suspectat de o nouă crimă. Ce l-ar fi dat de gol