Antena Meniu Search
x

Foto Bărbat de 44 de ani, dezmembrat și ascuns în dulap de parteneră. Femeia a acoperit mirosul și sângele cu nisip pentru pisici

Bunătatea i-a adus sfârșitul. Joseph lucrase în domeniul construcțiilor, dar era o persoană care dorea să-i ajute pe cei aflați în nevoie, așa că era și voluntar la adăposturile pentru persoane fără casă din Brockton, Massachusetts. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional!

de Redactia Observator

la 20.02.2022, 16:09

- Facebook; Mirror

Întotdeauna căuta oamenii vulnerabili și își făcea timp să discute despre problemele lor. Toată lumea a observat cum bărbatul de 44 de ani știa instinctiv când oamenii aveau nevoie de asistență. Prin voluntariat a cunoscut-o pe Kathryn Podgurski, în 2017. Tânăra de 33 de ani era tot fără adăpost, dar după ce au început să se întâlnească, ea s-a mutat în apartamentul lui.

Cei care au cunoscut-o au spus că este drăguță, dar avea un temperament vulcanic. După ce au locuit împreună câteva săptămâni, familia lui Joseph a devenit îngrijorată că nu îl mai văzuse de câteva zile. Avea trei copii dintr-o relație anterioară și era puțin probabil ca să dispară fără să spună nimănui.

Bărbatul a fost găsit ascuns în dulap, dezmembrat, într-o baltă de sânge

Pe 17 iulie, rudele au raportat dispariția. În timp ce poliția încerca să pună cap la cap datele, nimeni nu se putea gândi unde se dusese bărbatul. Când familia a mers la apartamentul lui de la etajul al treilea, partenera nu i-a lăsat să intre. Cu o altă ocazie, Podgurski a început să plângă și a spus că nu știe unde este. Comunitatea s-a adunat pentru a-l căuta pe bărbat.

Pe acelaşi subiect

Apoi, în noaptea de 21 iulie, poliția a primit un apel de la o rudă a femeii. Aveau câteva informații șocante pe care doreau să le împărtășească, care ar putea explica misterul. Informatorul susținea că Podgurski le-a trimis un mesaj în care spunea că doi bărbați s-au dus la apartamentul lui Joseph pentru a-i jefui. Femeia a declarat că atacatorii l-au ucis pe bărbat pentru că făcea prea mult zgomot și apoi i-au cerut ei să curețe sângele și să-i ascundă trupul.

Ruda în cauză a trimis poliția la hotelul Elm Court, unde se pare că partenera se ascundea. Când ofițerii au mers acolo, ea nu a fost găsită înăuntru, dar când au plecat, au observat că îi aștepta pe stradă. Podgurski le-a spus ofițerilor să meargă la apartamentul lui Joseph. Primul lucru pe care l-au observat oamenii legii când au ajuns la respectiva adresă a fost mirosul puternic provenit de la un corp în stare de descompunere.

Înăuntru, i-au găsit rămășițele bărbatului, băgate în dulap. Fusese ascuns sub mai multe articole de îmbrăcăminte, niște lenjerie de pat și un scaun. De asemenea, fusese acoperit cu nisip pentru pisici – probabil o încercare de a absorbi fluidele corporale care se scurgeau și de a combate mirosul urât. A fost o descoperire cu adevărat îngrozitoare.

Joseph fusese înjunghiat de peste 42 de ori și apoi parțial dezmembrat. Ofițerii nu i-au găsit unul dintre picioare și un braț. Era clar că murise de ceva vreme și a trebuit să fie identificat după tatuajele lui. Salteaua era plină de sânge.

De la început, a fost clar că Podgurski se va confrunta cu consecințe juridice pentru acțiunile ei. Dar, pe măsură ce cazul a fost investigat, nu a existat niciun semn că altcineva ar fi fost în apartament și niciun semn de intrare prin efracție. Atacul și rănile lui Joseph păreau, de asemenea, inutil de brutale pentru o ucidere spontană în timpul unui jaf - în schimb, aveau semnele distinctive ale unui atac personal. Au început să apară detalii despre faptul că Joseph și Podgurski erau nemulțumiți în legătură cu relația lor. Un raport al poliției sugera că un martor și-a amintit că bărbatul le-a spus că partenera sa era însărcinată și că nu era mulțumit de asta. Totuși, nu existau dovezi în acest sens.

Mai târziu în aceeași lună, Podgurski a apărut în instanță, unde a fost acuzată de crimă. Procuratura a spus că nu a avut loc un jaf așa cum menționase și a acuzat-o că l-a ucis pe bărbat și că a încercat să ascundă acest lucru. Femeia, acum în vârstă de 38 de ani, a fost condamnată la închisoare pe viață fără posibilitatea de eliberare condiționată. Ea continuă și în prezent să insiste că este nevinovată, notează Mirror.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Bărbat de 44 de ani, dezmembrat și ascuns în dulap de parteneră. Femeia a acoperit mirosul și sângele cu nisip pentru pisici