Antena Meniu Search
x

Bărbat de 66 de ani, omorât de prietenul său, după ce i-a tăiat un picior cu ferăstrăul circular. Tânărul acuzat de crimă a fost reţinut de poliţiştii australieni

Un bărbat de 36 de ani din Australia a fost reținut de polițişti, după ce ar fi provocat moartea unui prieten căruia i-a tăiat cu un ferăstrău circular unul dintre picioare.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 20.02.2022, 11:33

Bărbatul a fost găsit de trecători
Bărbatul a fost găsit de trecători - Shutterstock

Poliția a transmis că cei doi bărbați, în vârstă de 36 și 66 de ani, au mers împreună la parcul Fitzgerald din Innisfail, sâmbătă, în jurul orei 4 dimineața și s-au așezat sub un copac. Aproximativ 20 de minute mai târziu, bărbatul de 36 de ani ar fi folosit ferăstrăul pentru a-i tăia piciorul de sub genunchi prietenului său, apoi l-a ajutat să se întoarcă în mașină și a părăsit locul incidentului, scrie The Guardian.

Victima a fost găsită de trecători

Bărbatul rănit a fost descoperit de trecători în jurul orei 4.30 și au fost chemate serviciile de urgență, dar bărbatul de 66 de ani a murit la scurt timp. Sâmbătă, inspectorul interimar Gary Hunter a declarat pentru presa străină că bărbatul a suferit „răni îngrozitoare la picioare”. El a spus că nu a fost un atac întâmplător și poliția încerca să stabilească natura exactă a modului în care cei doi bărbați se cunoșteau.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost găsit de poliție în jurul prânzului la o casă din Innisfail și a fost reținut, fiind acuzat de crimă. El va fi dus, luni, în fața judecătorilor de la tribunalul Innisfail. Oamenii legii fac apel la localnici pentru ca oricine poate ajuta cu informaţii să o facă. Ei vor verifica şi înregistrările de pe camerele de supraaveghere din zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » Bărbat de 66 de ani, omorât de prietenul său, după ce i-a tăiat un picior cu ferăstrăul circular. Tânărul acuzat de crimă a fost reţinut de poliţiştii australieni