Antena Meniu Search
x

Galerie foto Bărbatul care a ucis-o şi a aruncat-o într-un tomberon pe Alina Mocanu, iubita româncă, va fi judecat la Tribunalul din Alicante

Olandezul care a omorât-o anul trecut pe românca Alina Mocanu, concubina sa de naționalitate română, va fi judecat astăzi la Tribunalul Provincial din Alicante. Criminalul a înjunghiat-o pe femeie de mai multe ori cu un cuțit de bucătărie, i-a tăiat gâtul, apoi i-a înfășurat trupul într-o pătură și l-a aruncat într-un tomberon.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 21.03.2022, 08:17

Fost marinar, Arthur Karvink deţinea la vremea respectivă o companie imobiliară, pe care o deschisese în localitatea Moraira, unde locuia împreună cu concubina sa, Alina, de peste doi ani.

Potrivit rechizitoriului inițial al Parchetului, care va fi prezentat astăzi în procesul de la Tribunalul Provincial din Alicante, totul s-ar fi schimbat în urma unei discuţii între cei doi concubini, după ce olandezul ar fi găsit-o pe Alina într-un bar, în compania unui alt bărbat. În seara următoare, Arthur a mers la un alt bar din localitate, acolo unde, din nou, ar fi găsit-o pe româncă sărutându-se cu un alt bărbat, scrie ElEspanol.

Românca a fost ucisă din gelozie

Cei doi au început să se certe, apoi au plecat împreună din bar şi s-au dus la sediul firmei deţinute de olandez. El a profitat că femeia a intrat la baie, a luat un cuţit de bucătărie şi a înjunghiat-o prima dată în spate, fără ca victima să se poată apăra în vreun fel. 

Pe acelaşi subiect

Românca ar fi reuşit să se întoarcă, dar asta nu l-a împiedicat pe bărbat să continue să o înjunghie de până la 16 ori și, în cele din urmă, să-i taie gâtul și apoi să plece. Ulterior, în cursul dimineţii, bărbatul s-a întors la locul crimei, acolo unde lăsase cadavrul femeii. L-a înfăşurat cu grijă într-o pătură, l-a sigilat cu bandă adezivă şi l-a acoperit cu o pilotă pe care a legat-o cu o sfoară.

A curăţat apoi sângele şi a lăsat cadavrul împachetat în birou până în ziua următoare când l-a luat cu maşina şi l-a aruncat într-un tomberon. Cu toate acestea, cuprins de remuşcări, bărbatul a mers şi s-a predat, în jurul prânzului, poliţiştilor din localitate. Invocând drept motiv principal gelozia, acesta a mărturisit crima.

Doi copii au rămas orfani de mamă

Presa spaniolă precizează că Alina obţinuse cu ceva timp în urmă un ordin de restricţie împotriva olandezului, însă recent cei doi se împăcaseră şi se mutaseră împreună. Alina Mocanu era mama a doi copii şi era din Satnoeni, judeţul Călăraşi. Tânăra avea un băiat în Spania, în vârstă de 14 ani, pe care îl făcuse cu un spaniol, de care s-a despărţit ulterior.

Apoi s-a întors în România şi a mai dat naştere la o fetiţă, care se află în grija tatălui său, în localitatea natală.

Procurorul solicită pedeapsa de 25 de ani de închisoare pentru infracțiunea de omor și, în plus, propune plata unor despăgubiri în valoare de 12.000 de euro pentru mama victimei și alte 100.000 de euro fiului acesteia care nu împlinise 14 ani la momentul tragediei

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Bărbatul care a ucis-o şi a aruncat-o într-un tomberon pe Alina Mocanu, iubita româncă, va fi judecat la Tribunalul din Alicante