Antena Meniu Search
x

Foto Casa care stă să cadă de pe o stâncă după furtunile din ultimele săptămâni. Este evaluată la 375.000 de lire sterline

O mamă cu inima zdrobită se teme că locuinţa familiei ei va cădea în mare până la Crăciun, deoarece coasta se sfărâmă din ce în ce mai mult. Casa ei se află la doar 50 de metri de stâncă şi stă să cadă pe zi ce trece, scrie The Sun.

de Redactia Observator

la 03.12.2023, 15:34

Casa care stă să cadă de pe o stâncă după furtunile din ultimele săptămâni. Este evaluată la 375.000 de lire sterline
Casa care stă să cadă de pe o stâncă după furtunile din ultimele săptămâni. Este evaluată la 375.000 de lire sterline

Casa Nicolei Bayless din Happisburgh se află acum la mai puțin de 50 de metri de stâncă, după ce furtunile Babet și Ciaran au devastat coasta Norfolk în toamnă.

Și își face griji că proprietatea ei de 375.000 de lire sterline ar putea dispărea până la sfârșitul lunii decembrie.

Nicole ar putea fi nevoită să-şi părăsească locuinţa chiar înainte de Crăciun

Nicola, 48 de ani, a declarat: "Nici nu am intrat în iarnă, dar, pentru că am pierdut atât de mult, am putea fi forțați să plecăm primăvara sau chiar înainte de Crăciun. Este înfricoșător".

Pe acelaşi subiect

Părinții ei răposați, Anita și Arthur Richmond, au cumpărat inițial Beacon House în 2001, când se afla la mai mult de 670 de metri distanță de marginea stâncii.

Nicola, care s-a mutat în proprietate în urmă cu șapte ani, se teme acum că casa ei ar putea deveni nelocuabilă în doar câteva luni.

Stânca pare atât de fragilă, încât Nicole o aseamănă cu "crema de brânză"

"Când au fost furtunile Babet şi Ciaran, ploaia a afectat şi mai mult decât de obicei stâncile.", a spus Nicole.

"Pe 23 noiembrie, am simţit o bubuitură puternică, a sunat exact ca un tunet. Sunt sigură că a fost o bucată de stâncă care a căzut.", a mai spus femeia.

"Coasta e atât de fragilă, precum crema de brânză, pare să dispară pentru că este doar argilă și pământ, nu există pietre. Se simte ca și cum ar fi cioplită.", a adăugat ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Casa care stă să cadă de pe o stâncă după furtunile din ultimele săptămâni. Este evaluată la 375.000 de lire sterline