Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cât câștigă un bărbat care dă cu mătura într-o clădire din Londra. Oamenii, șocați de răspuns: "Mi-am greșit meseria"

Un YouTuber din Londra, cunoscut pentru interviurile pe care le ia pe stradă oamenilor, a aflat de la un bărbat cu cât este plătit pentru a face curățenie într-o clădire din Capitala Angliei. 

de Redactia Observator

la 03.10.2024 , 13:38

Oamenii, șocați de răspuns Cât câștigă un bărbat care dă cu mătura într-o clădire din Londra - TikTok / aydan al-saad

Aydan Al-Saad, un youtuber din Londra, a întâlnit un bărbat care este responsabil de curățenie unei clădiri din capitala Angliei, de mai bine de 15 ani. Întrebat cum își câștigă existența, bărbatul a răspuns simplu și sincer: "Sunt responsabil de curățenie aici de mai bine de 15 ani. Îmi câștig existența din curățenie și încerc să fac locul curat pentru oameni".

La întrebarea despre cât câștigă pe lună din ceea ce face, bărbatul a răspuns cu sinceritate: "Câștig aproximativ 3500 de lire pe lună".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

"Sunt fericit, mă plătesc corect. Dacă nu aș fi fost fericit, nu aș fi fost aici. Este o meserie bună să faci curățenie, pentru că nu încalci nicio lege. Faci curățenie pentru oameni și încerci să faci și mediul înconjurător mai bun pentru toată lumea. Nu trebuie să te simți înjosit sau să îți fie rușine că faci asta", spune bărbatul.

Oamenii șocați de salariul unui măturător în Londra

Răspunsul dat de bărbat a stârnit imediat reacții în mediul online, oamenii fiind surprinși de suma pe care o câștigă acesta. 

O persoană a menționat că cei care curăță geamuri în Londra pot câștiga chiar și 10.000 de lire pe lună, iar altcineva a adăugat: „Tatăl meu se ocupă de curățenie într-o universitate și câștigă 3800 de lire pe lună”.

"Te rog, du-mă acolo", a scris altcineva, impresionat de salariu.

"Mi-am greșit meseria", scrie un alt utilizator.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Mapamond » Cât câștigă un bărbat care dă cu mătura într-o clădire din Londra. Oamenii, șocați de răspuns: "Mi-am greșit meseria"