Antena Meniu Search
x

Foto Copilă de 2 ani, ucisă în bătaie de tatăl său vitreg, care s-a apucat să o filmeze agonizând în loc să sune după ajutoare. Medicii galezi au numărat 101 răni

Doar doi ani și un sfâșit de-a dreptul dramatic chiar în mâinile celui care ar fi trebuit să o protejeze. O copilă a fost ucisă în bătaie de tatăl său vitreg, într-un acces de furie.

de Monica Palade

la 17.03.2023, 19:07

Nici mai mult, nici mai puțin de 101 răni au numărat medicii legiști pe trupul fetiței. Loviturile au fost asemănate, în timpul audierilor de la tribunal, ca impactul fatal cu o mașină aflată în viteză.

101 răni pe un trup firav

Juraților li s-a spus că nu există nicio parte din micuțul corp al Lolei James, care să nu aibă o vânătaie. Fata s-a stins la patru zile de la înfiorătorul atac, care a avut loc în locuința din Pembrokeshire, Țara Galilor. Tatăl vitreg, Kyle Bevan, în vârstă de 31 de ani, în loc să sune după ajutoare, a înregistrat 22 de secunde cu telefonul în timp ce micuța agoniza, scrie The Sun.

Bevan a susținut că de fapt câinele familiei a împins-o pe Lola pe scări, în timp ce mama fetei, Sinead James, în vârstă de 30 de ani, susține că dormea în acel moment. Însă, potrivit legiștilor, cele 101 răni „grave și extinse, nu pot fi explicate printr-o cădere pe scări”.

Pe acelaşi subiect

„Abuzul fizic este cauza cea mai probabilă. O cădere de scări nu explică rănile catastrofale și extinse ale capului cu sângerări la ambii ochi”, a declarat medicul pediatru Deborah Stalker.

De asemenea, s-a spus și că Lola avea răni la spate și la picioare care păreau să fi fost cauzate de „trei sau patru lovituri de armă”. „O hemoragie subdurală extinsă este, de obicei, rezultatul unei coliziuni rutiere cu viteză mare în care un copil este aruncat din coliziune sau o cădere de la o înălțime mare, cum ar fi o cădere de la un balcon sau de la fereastra dormitorului de mai mult de 3 metri. Rănile foarte grave și extinse ale Lolei nu se explică printr-o cădere pe scări. Cea mai probabilă cauză, după părerea mea, este vătămarea neaccidentală, vătămarea cauzată intenționat sau abuzul fizic – cei trei termeni sunt sinonimi”, a mai spus specialistul.

Bevan este acuzat că s-a lansat într-un „atac frenetic și extrem de violent” în luna iulie 2020, în casa familiei. Mama fetei le-a declarat polițiștilor că dormea când Lola a fost rănită și a susținut că nu are niciun motiv să creadă că Bevan i-ar face rău. Ea neagă că a provocat sau a permis moartea fetiței, în timp ce Bevan neagă crima. Procesul continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Copilă de 2 ani, ucisă în bătaie de tatăl său vitreg, care s-a apucat să o filmeze agonizând în loc să sune după ajutoare. Medicii galezi au numărat 101 răni