Meniu
Search
x

Video Fetiță răpusă de Covid la 10 ani. Părinții îi acuză pe profesori că i-au dat rolul de ”asistentă” pentru elevii bolnavi, în SUA

O familie din Virginia este în doliu după ce fiica lor de 10 ani a murit răpusă de Covid-19, la doar câteva zile după ce a început să se simtă rău. Disperați, părinții acuză cadrele didactice că au expus-o pe fetiță la riscul de a lua Covid atunci când au însărcinat-o cu rolul de a-i însoți pe copiii bolnavi la cabinetul medical.

De Redactia Observator la 05.10.2021, 16:38

Nicole și Jeff Sperry au spus că fiica lor, Teresa, nu avea nicio problemă de sănătate și din senin a început să sufere de dureri de cap, pe 22 septembrie.

"Am crezut că este doar o simplă durere de cap", a declarat Nicole.”Eu sufăr de dureri de cap; migrenele curg în familia noastră. I-am dat medicamente și s-a simțit mai bine. A doua zi, când a venit acasă de la școală, a leșinat, s-a dus direct la culcare și nu făcea asta de regulă”, a mai spus mama fetei de 10 ani.

Fetița a murit după cinci zile de la primele semne de boală

Teresa s-a trezit din somn cu febră, așa că au ținut-o acasă de la școala ei din Suffolk a doua zi și au sunat medicul pediatru, care a programat-o pentru un test COVID și le-a spus să o țină în carantină.

Pe acelaşi subiect

Doar câteva zile mai târziu, duminică seara, Teresa părea să nu mai respire și au dus-o la spital. A doua zi după-amiază, pe 27 septembrie, fata de 10 ani a murit.

"Era sănătoasă și puternică. Și a doborât-o în cinci zile", a spus tatăl fetiței. 

Fetița era ”asistenta” clasei și intra în contact cu elevii bolnavi

Nicole a spus că Tereza „era o persoană foarte grijulie” căreia îi plăcea să ajute la școală. Însă părinții spun că fetiței i s-a cerut în mod deosebit să îi însoțească pe alți copii bolnavi la cabinetul medical, potrivit news.yahoo.com.

„Acesta era rolul ei la clasă”, a spus Jeff Sperry pentru Pilot. ”Și ne-a spus că, dacă copiii erau bolnavi și aveau nevoie să plece acasă, ea trebuia să meargă să le aducă ghiozdanele”, au mai spus părinții copilei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Fetiță răpusă de Covid la 10 ani. Părinții îi acuză pe profesori că i-au dat rolul de ”asistentă” pentru elevii bolnavi, în SUA