Antena Meniu Search
x

Video Fetiță răpusă de Covid la 10 ani. Părinții îi acuză pe profesori că i-au dat rolul de ”asistentă” pentru elevii bolnavi, în SUA

O familie din Virginia este în doliu după ce fiica lor de 10 ani a murit răpusă de Covid-19, la doar câteva zile după ce a început să se simtă rău. Disperați, părinții acuză cadrele didactice că au expus-o pe fetiță la riscul de a lua Covid atunci când au însărcinat-o cu rolul de a-i însoți pe copiii bolnavi la cabinetul medical.

de Redactia Observator

la 05.10.2021, 16:38

Fetiță răpusă de Covid la 10 ani. Părinții îi acuză pe profesori că i-au dat rolul de ”asistentă” pentru elevii bolnavi
Fetiță răpusă de Covid la 10 ani. Părinții îi acuză pe profesori că i-au dat rolul de ”asistentă” pentru elevii bolnavi - Facebook

Nicole și Jeff Sperry au spus că fiica lor, Teresa, nu avea nicio problemă de sănătate și din senin a început să sufere de dureri de cap, pe 22 septembrie.

"Am crezut că este doar o simplă durere de cap", a declarat Nicole.”Eu sufăr de dureri de cap; migrenele curg în familia noastră. I-am dat medicamente și s-a simțit mai bine. A doua zi, când a venit acasă de la școală, a leșinat, s-a dus direct la culcare și nu făcea asta de regulă”, a mai spus mama fetei de 10 ani.

Fetița a murit după cinci zile de la primele semne de boală

Teresa s-a trezit din somn cu febră, așa că au ținut-o acasă de la școala ei din Suffolk a doua zi și au sunat medicul pediatru, care a programat-o pentru un test COVID și le-a spus să o țină în carantină.

Pe acelaşi subiect

Doar câteva zile mai târziu, duminică seara, Teresa părea să nu mai respire și au dus-o la spital. A doua zi după-amiază, pe 27 septembrie, fata de 10 ani a murit.

"Era sănătoasă și puternică. Și a doborât-o în cinci zile", a spus tatăl fetiței. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fetița era ”asistenta” clasei și intra în contact cu elevii bolnavi

Nicole a spus că Tereza „era o persoană foarte grijulie” căreia îi plăcea să ajute la școală. Însă părinții spun că fetiței i s-a cerut în mod deosebit să îi însoțească pe alți copii bolnavi la cabinetul medical, potrivit news.yahoo.com.

„Acesta era rolul ei la clasă”, a spus Jeff Sperry pentru Pilot. ”Și ne-a spus că, dacă copiii erau bolnavi și aveau nevoie să plece acasă, ea trebuia să meargă să le aducă ghiozdanele”, au mai spus părinții copilei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Fetiță răpusă de Covid la 10 ani. Părinții îi acuză pe profesori că i-au dat rolul de ”asistentă” pentru elevii bolnavi, în SUA