Antena Meniu Search
x

Gest de milă al unei bunicuţe din SUA. Când un hoţ i-a intrat în casă, i-a oferit mâncare după ce i-a spus că e flămând

O femeie de 87 de ani din Mâine, SUA s-a luptat un adolescent care a intrat în casa ei, apoi i-a dat gustări când a spus că îi era foame în timp ce ea îl dădea afară din casă. Cât timp el mânca alimentele oferite de bunicuţă, femeia a reuşit să sune la poliţie.

de Redactia Observator

la 02.08.2023, 09:24

O bunicuţă din SUA a oferit mâncare intrusului care i-a spart casa. După ce a atacat-o, femeia l-a hrănit când i-a spus că e doar flămând
O bunicuţă din SUA a oferit mâncare intrusului care i-a spart casa. După ce a atacat-o, femeia l-a hrănit când i-a spus că e doar flămând - Shutterstock

Marjorie Perkins este în centrul uneia dintre cele mai recente povești ciudate apărute din sistemul de justiție penală din SUA. Femeia dormea în jurul orei 2 dimineața pe 26 iulie când s-a trezit, a văzut un băiat de 17 ani care obișnuia să-i tunda iarba stând deasupra ei și spunându-i: „O să te tăi”.

Femeia a reuşit să riposteze şi să-l încetinescă

„M-am gândit în sinea mea: „Dacă va încerca să mă taie, o să dau cu piciorul”, a declarat femeia. Așa că fosta profesoară s-a ridicat și a încercat să se încalţe, dar apoi a început să fie lovită de intrus, relatează The Guardian.

Marjorie a încetinit oarecum atacul apucând un scaun și folosindu-l ca scut, iar ea a început să strige după ajutor. Cu toate acestea, nimeni altcineva nu era în casă sau în jurul ei să o audă. Adolescentul a împins-o și a lovit-o în mod repetat cu pumnii, dând cel puțin o lovitură în cap, care a lăsat-o cu o vânătaie.

Pe acelaşi subiect

Între timp, ea l-a lovit cu piciorul și, cu scaunul şi l-a împiedicat să se apropie. Băiatul a obosit în cele din urmă, a lăsat-o singură și a mers în bucătărie, și-a amintit femeia. Atunci și-a dat seama că nu purta pantaloni sau pantofi. Le îngrămădise lângă un cuțit care îi aparținea lui și lângă fereastra unei aerisiri dn casă, pe care o îndepărtase pentru a crea un gol prin care să poată pătrunde.

„Trebuie să ieși”, i-a spus băiatului, în timp ce îşi încuiase ușa de la intrare. "Ai nevoie de ajutor."

Băiatul i-ar fi mărturisit că e flămând şi nu mâncase demult

Conform ei, el a răspuns că „îi era îngrozitor de foame și nu mai mâncase nimic de ceva vreme”. Marjorie a răspuns dându-i o cutie cu unt de arahide și biscuiți cu miere. Ea i-a dat, de asemenea, două mandarine și un shake proteic.

Adolescentul a acceptat oferta femeii și chiar a început să mănânce unele dintre ele. În timp ce băiatul era distras, aceasta a spus că și-a luat telefonul și a sunat la poliţie „cât de repede a putut”.

Poliţia a găsit intrusul la câteva străzi distanţă

Băiatul a plecat înainte să sosească poliția. Însă, ofițerii l-au găsit la câteva străzi distanță, cu ajutorul unui câine polițist, l-au arestat și l-au închis într-un centru de detenție pentru tineri sub acuzația de furt, amenințare penală și agresiune.

El se confruntă, de asemenea, cu o acuzație de consum de băuturi alcoolice în calitate de minor, deoarece avea asupra lui o sticlă de apă plină cu alcool când a fost arestat.

Marjorie Perkins a declarat pentru Times Record că speră că băiatului i se acordă tot ajutorul de care are nevoie pentru a-și pune viața din nou pe drumul cel bun. Ea a mai spus că este recunoscătoare că nu a fost rănită mai rău în timpul spargerii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Gest de milă al unei bunicuţe din SUA. Când un hoţ i-a intrat în casă, i-a oferit mâncare după ce i-a spus că e flămând