Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Îmi va fi dor de fetița mea până la ultima mea suflare". Copilă de 6 ani, răpusă de cancer, la un an de la diagnostic. Iniţial se plângea de o durere de burtă

Durerile de burtă ale unei fetiţe de doar şase ani din Anglia s-au dovedit a fi cancer, spre disperarea părinţilor care s-au trezit peste noapte incapabili să-şi salveze copilul. La doar un an de la diagnosticul cumplit, micuţa Isabelle şi-a dat ultima suflare.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 15.09.2022, 17:17

În vara anului 2021, micuţa Isabelle Grundy, în vârstă de 5 ani, a început să se plângă de dureri cumplite de burtă. Pentru că starea nu se ameliora, mama ei, Louisa Moss, a luat-o de la şcoală. Starea ei s-a înrăutățit pe parcursul zilei și Louisa i-a găsit un nod pe partea stângă a stomacului, a raportat LancsLive. În urma analizelor, la spital, medicii au venit cu veşti devastatoare.

Isabelle Grundy, din Thornton Cleveleys, a fost diagnosticată cu neuroblastom în stadiul 4, un tip de cancer infantil. În ciuda vârstei fragede, i s-a spus că are o rată de supraviețuire de 50% . A fost imediat transferată pentru un tratament intensiv şi pentru cure de chimioterapie, precum şi transplanturi de sânge.

La doar un an de la primirea diagnosticului crunt, micuţa Isabelle şi-a dat ultima suflare

O campanie uriașă de strângere de fonduri a fost lansată pentru a o ajuta să obțină un tratament special în SUA care i-ar fi asigurat cele mai bune șanse de supraviețuire, cu peste 237.000 de lire sterline strânse de comunitatea generoasă. Cu toate acestea, părinții ei au dezvăluit luni, 12 septembrie, că micuţa Isabelle a murit tragic.

Pe acelaşi subiect

Într-un mesaj emoționant postat pe reţelele de socializare, mama, Louisa Moss, i-a adus un omagiu copilei sale.

Curajoasă, puternică, fără frică, o adevărată eroină şi o războinică, a luptat până la final. Lupta ei s-a încheiat într-un sfârşit și se poate odihni în pace, fără nicio durere și tristețe.Viața pur și simplu nu va mai fi la fel, a lăsat un gol în toate viețile noastre, unul pe care vom încerca să-l umplem cu amintiri fericite și prețuite și cu dragostea pe care ea ne-a oferit-o nemăsurat. Inimile noastre sunt spulberate. Indiferent cum am încerca să le reconstruim, întotdeauna va lipsi o bucată. Cei mai de preț șase ani. Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut, ne-au ajutat și au arătat atât de multă bunătate. Vom fi pentru totdeauna recunoscători. Știu că veți împărtăși cu toții durerea și tristețea noastră, deoarece ea a atins atât de multe inimi, dar sperăm că vă veți linişti știind că ea este acum liniştiă, se odihneşte şi nu o mai doare. Odihneşte-te în pace fata noastră dragă, până ne vom întâlni din nou”, a scris ea.

Tatăl zdrobit de durere, Blaine Grundy, i-a adus un omagiu fiicei sale, publicând prima și ultima fotografie cu ea pe rețelele de socializare. „Prima și ultima mea fotografie cu Isabelle. Mulțumesc tuturor celor care au făcut parte din viața ei, ea a fost cu adevărat specială și nu există nimic în această lume care să o poată înlocui. Îmi va fi dor de fetița mea până la ultima mea suflare”.

Ai fost o inspirație pentru mulți oameni. Ai luptat să treci prin fiecare obstacol care ți-a fost pus în față. Ai purtat o luptă până la ultima ta suflare. Ai fost cea mai frumoasă fetiță. Cea mai bună, grijulie, iubitoare, înverșunată, curajoasă, fericită și o fetiță incredibil de puternică și mai ales o mică războinică. Nu ţi-a fost teamă de nimic și ai trecut mai departe prin toate. Am fost atât de norocoasă să fiu o parte uriașă din viața ta”, a mărturisit şi mătuşa fetei, Jade Moss, potrivit Mirror.

Zeci de oameni au adus de asemenea un omagiu şi au lăsat comentarii la postările familiei pentru a-şi exprima regretul şi pentru a transmite condoleanţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Mapamond » "Îmi va fi dor de fetița mea până la ultima mea suflare". Copilă de 6 ani, răpusă de cancer, la un an de la diagnostic. Iniţial se plângea de o durere de burtă