Antena Meniu Search
x

"L-am implorat să rămână". Un băiețel de 9 ani din SUA a devenit donator de organe, după ce a fost spulberat de un camion. Sora lui, martoră la impact

Sfâșietor. O fetiță de șase ani și-a văzut frățiorul de nouă ani cum moare în mijlocul drumului, după ce a fost lovit de un camion. Băiatul era pe bicicletă iar sora lui a strigat cu disperare la el, spunându-i să frâneze. Din păcate, era prea târziu iar impactul i-a fost fatal micuțului.

de Redactia Observator

la 18.09.2023, 12:31

Un băiețel de 9 ani din SUA a devenit donator de organe, după ce a fost spulberat de un camion. Sora lui, martoră la impact
Un băiețel de 9 ani din SUA a devenit donator de organe, după ce a fost spulberat de un camion. Sora lui, martoră la impact - ABC

Savannah Dennis se juca cu fratele ei, Benjamin, în fața casei din San Leon, Texas, luni seară, în timp ce mama lor gătea înăuntru. Cei doi așteptau să meargă la o plimbare cu bicicleta cu un adult când s-a produs nenorocirea. Mama copiilor a fugit disperată în mijlocul drumului când și-a dat seama ce s-a întâmplat cu băiețelul, potrivit Mirror.

L-am implorat să rămână”, a declarat femeia care a stat la căpătâiul copilului, rugându-l să nu o părăsească.

Șoferul spune că nu l-a văzut pe copil

Șoferul a rămas la locul accidentului pentru a ajuta și a susținut că nu l-a văzut pe Benjamin.  Savannah, cu inima frântă, a văzut cum fratele ei a fost spulberat pe șosea. Micuța a fost neputincioasă, nu a putut să facă nimic pentru a-l salva. 

Pe acelaşi subiect

Eram acolo chiar lângă drum, așa că am fugit pe drum și i-am strigat numele și l-am târât departe din spatele camionului ca să nu-l lovească din nou”, a declarat Savannah. 

Benjamin a fost transportat de urgență la spital, dar a suferit răni catastrofale. În cele din urmă, pentru că nu se mai putea face nimic, medicii au oprit aparatele la care era conecat băiatul, iar organele lui au fost donate.

Ai putea să te uiți la videoclip și să-mi spui că nu l-a văzut. N-a știut nici măcar că a lovit pe cineva până după fapte și a fost prea târziu. Nu-mi poate aduce nepotul înapoi”, a spus Nancy Suffield, bunica lui Benjamin. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » "L-am implorat să rămână". Un băiețel de 9 ani din SUA a devenit donator de organe, după ce a fost spulberat de un camion. Sora lui, martoră la impact