Antena Meniu Search
x

Foto Mâncare de spital "dezgustătoare": meniul a devenit viral pe internet. Ce li s-a servit pacienţilor internaţi în unitatea medicală din Glasgow

Ce mai mănâncă pacienţii din spitale? O imagine cu o astfel de farfurie, "unde totul e de culoare bej", publicată pe reţeaua de socializare X (fostul Twitter), a devenit virală pe internet. Meniul sărăcăcios şi  deloc apetisant nu are nimic în comun cu promisiunile spitalului de a servi "mâncare proaspătă, sănătoasă şi cu gust delicios", relatează Mirror.

de Redactia Observator

la 19.02.2024, 15:44

Mâncarea servită la Spitalul Regina Elisabeta din Glasgow
Mâncarea servită la Spitalul Regina Elisabeta din Glasgow - Captură foto X @ginnymelons

Un spital din Marea Britanie a intrat sub lupa internauţilor, după ce o fotografie cu meniul sărăcăcios servit pacienţilor a devenit virală pe reţeaua de socializare X (fostul Twitter). Cei mai mulţi dintre utilizatorii care au comentat în dreptul postării au descris preparatul fotografiat drept fiind "absolut dezgustător".

Mâncare de spital "dezgustătoare"

Lara, fiica pacientului care primise farfuria din imagine, nu a ezitat să se plângă în mediul online: "Ăsta este prânzul servit azi la Spitalul Regina Elisabeta din Glasgow. Dezgustător!". Întregul platou era acoperit de mâncare de culoare bej - ceea ce pare a fi o bucată de carne de curcan, patru bucăţi de cartof la cuptor şi sos gravy. Nicio legumă alături.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Postarea a devenit rapid virală, strângând în doar o zi aproape 7 milioane de vizualizări. "Este dezgustător! Nici măcar o legumă verde în farfurie. O prietenă de-a mamei mele a fost internată în acelaşi spital de Crăciun. Mâncarea era atât de rea încât a trebuit ca familiile pacienţilor să le gătească toate mesele şi să le aducă în salon. Este şocant", a comentat un internaut.

"Este exact aceeaşi mâncare pe care o primea şi mama mea, anul trecut, la spitalul din Paisley. Ai crede că într-un spital se pune mare preţ pe nutriţie, mai ales cât timp pacienţii se recuperează", crede altcineva.

Reacţia spitalului din Glasgow

"Suntem dedicaţi scopului de a servi mâncare proaspătă, sănătoasă şi gustoasă tuturor pacienţilor noştri, iar toate mesele servite în cadrul spitalului nostru sunt gătite în cantina proprie, pentru a atinge cele mai stricte standarde nutriţionale. Meniul e variat şi se repetă la două săptămâni, tocmai pentru a lăsa pacienţii să se bucure de o varietate de preparate", a declarat un purtător de cuvânt de la Spitalul Regina Elisabeta din Glasgow.

"Ne cerem scuze dacă pacienţii se aşteptau la alte feluri de mâncare. Încurajăm toţi pacienţii să ni se adreseze direct în privinţa oricărei plângeri legate de acest aspect", a precizat reprezentantul instituţiei medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Mâncare de spital "dezgustătoare": meniul a devenit viral pe internet. Ce li s-a servit pacienţilor internaţi în unitatea medicală din Glasgow