Antena Meniu Search
x

"Mi-a căzut faţa!" A cumpărat o casă veche şi a făcut o descoperire uluitoare. Ce a găsit americanca într-o valiză din 1940, uitată într-un colţ al locuinţei

O tânără din SUA a împărtăşit pe internet o experienţă uluitoare. Americanca a postat un TikTok în care poveşte că, după ce a cumpărat o casă veche, a găsit în ea o valiză din anii 1940. Dar nu era doar o valiză goală. Syd Lima a rămas total uluită când a deschis-o, descoperind că este plină de comori.

de Redactia Observator

la 21.01.2024, 16:02

Uimită de descoperirile ei, Syd, care este din Jersey City, a apelat la rețelele de socializare pentru a arăta conținutul valizei. Tânăra le-a arătat în detaliu valiza gri, cu descrierea: "Am cumpărat casa unui colecţionar şi am găsit o valiză veche împachetată pentru Los Angeles", scrie The Sun

Câteva clipe mai târziu, Syd a desfăcut valiza, doar pentru a descoperi că este plină de obiecte uimitoare. Bagajul "era plin până la refuz". Syd a fost lăsată inițial cu gura căscată când a zărit o geantă maro frumoasă , care părea în stare perfectă. 

Haine şi produse de înfrumuseţare, printre articole

Pe lângă aceasta, Syd a descoperit o eșarfă Vera strălucitoare, precum și un kit de permanent pentru păr și câteva bigudiuri. Tot în această valiză veche era un sutien alb și o pălărie roz de vară . Înăuntru erau și haine - inclusiv o rochie de noapte din bumbac roz, un top roz din dantelă și o jachetă roz. 

Syd a continuat să "dezgroape" ce era în valiză şi a găsit în ea şi o cutie bej. În timp ce scotea capacul cutiei, Syd a rămas uimită când a văzut o pereche colorată de pantofi cu flori şi fundă roz. 

În timp ce a arăta pantofii, Syd a împărtășit: "Sunt minunați... Aș vrea să fie de mărimea mea". Încântată de descoperirile ei, tânăra a spus: "Aproape totul este încă în cutii originale cu etichete originale!!"

Clipul de pe TikTok a strâns peste 2,8 milioane de vizualizări

Clipul de pe TikTok, care a fost postat sub numele de utilizator @sydmlima, a lăsat în mod clar mulți utilizatori cu gura deschisă şi a strâns peste 2,8 milioane de vizualizări. Internauţii au fost uimiți de descoperirile "mișto" și au fost dornici să exprime acest lucru în comentarii.

"Este atât de tare, ca o capsulă a timpului", a spus cineva, la care Syd a răspuns: "Mă simt literalmente de parcă călătoresc în timp!". "Mi-a căzut faţa la pantofi", "Sunt îndrăgostit", "O, Doamne, visul meu", au fost doar alte câteva reacţii.   

"Multe femei și-au păstrat valizele împachetate din lunile de miere pentru a-și aminti călătoria", a scris un alt utilizator. În același timp, altcineva s-a gândit: "Mă întreb dacă a plecat vreodată în călătorie".

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » "Mi-a căzut faţa!" A cumpărat o casă veche şi a făcut o descoperire uluitoare. Ce a găsit americanca într-o valiză din 1940, uitată într-un colţ al locuinţei