Antena Meniu Search
x

Galerie foto Femeia din UK violată şi ucisă de trei bărbaţi tocmai ieşise din închisoare după ce a împins un străin sub roţile unui tramvai şi l-a omorât

O femeie a cărei moarte a şocat o întreagă comunitate ar fi ucis la rândul ei, în urmă cu 5 ani, un străin, împingându-l sub roţile unui tramvai în mişcare, după o ceartă la beţie. Poliţia a declanşat o anchetă pentru viol şi crimă, trei bărbaţi au fost arestaţi. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 04.02.2022, 20:30

Charissa Brown, în vârstă de 36 de ani, a fost transportată de urgență la spital miercuri seară, după un incident în interiorul a ceea ce vecinii spun că este un institut pentru persoane cu antecedente penale din Bury, Greater Manchester.

Trei bărbaţi sunt suspectaţi pentru viol și crimă

Poliţia a delimitat perimetrul, fiind demarate şi primele investigaţii. Trei bărbaţi în vârstă de 32, 52 și 61 de ani sunt suspectați de viol și crimă. Cunoscută și sub numele de familie Brown-Wellington, femeia fusese recent eliberată din închisoare după ce ispăşise o pedeapsă de cinci ani pentru omor din culpă. Îl omorâse pe Philip Carter în iunie 2007, pe când avea 31 de ani, după o ceartă la beţie. L-a împins pe bărbatul de 30 de ani, un străin pentru ea, între două vagoane ale unui tramvai din Gara Manchester Victoria. Omul a fost strivit de tramvai şi declarat mort la faţa locului, relatează Daily Mail

„Nu am vrut să fac asta. A intat în faţa mea. Doar ne jucam de-a bătaia”, a spus Charissa în sala de judecată, la momentul respectiv. A fost însă acuzată de crimă şi judecată. A pledat vinovată pentru ucidere din culpă, după ce a fost adusă în mod neașteptat în fața unui judecător pentru o audiere preliminară în octombrie 2017.

Pe acelaşi subiect

La momentul pronunţării sentinţei, judecătorul William Davis i-a spus Charissei că, deși acțiunile ei nu au fost neprovocate, au fost „complet inutile” și „agresive”. „Au fost mai multe victime în acest caz, deoarece efectul a ceea ce ai făcut a fost îngrozitor. Este doar un alt exemplu de reacție violentă”, a spus el.

Ofițerii poliției din Greater Manchester au descris-o pe Charrissa, care avea o tulburare de personalitate care provoacă „violență impulsivă”, drept „o bombă cu ceas” înainte de atac. „El (domnul Carter) a suferit o moarte brutală doar pentru că ea și-a pierdut cumpătul”, a spus un purtător de cuvânt al poliţiei într-un comunicat, la acea vreme.

Între timp, familia bărbatului a spus că acesta a fost „dorit fiecare minut al fiecărei zile”, adăugând într-o declarație: „Putem încerca să ne reparăm durerea de inimă, deși indiferent cât de lungă este sentința, nu îl va aduce pe Phil înapoi și nu ne va ușura pierderea”.

Femeia avea un lung istoric de infracţiuni 

La eliberare, femeia a fost supusă unei perioade de supervizare de trei ani, fiind considerată un „infractor periculos”. Potrivit înregistrărilor judecătorești publicate la momentul condamnării sale, Charrissa avea un dosar penal lung de 65 de infracțiuni, dintre care multe implicau violență. În 2013 a fost condamnată la patru luni de închisoare pentru prejudicii penale, agresând trei ofițeri de poliție și folosind cuvinte sau comportament abuziv sau amenințător rasial. În aprilie 2017, ea a fost dusă în judecată pentru eschivarea tarifelor cu tramvaiul.

Familia şi prietenii i-au lăsat Charrissei zeci de mesaje de adio pe reţelele de socializare.

„Odihneşte-te în pace frumoasa mea fiică”, i-a scris mama ei. De asemenea, ea i-a îndemnat pe prieteni să ducă flori la fața locului și să le depună în memoria femeii.

„Odihneşte-te în pace Charrissa Brown. O grămadă de amintiri am cu tine..una dintre cele mai amuzante fete pe care le cunosc. Într-o zi ne vom regăsi, dar până atunci să te odihneşti în pace şi să îţi alegi cel mai bun pat în Rai, fata mea”, a scris una dintre cele mai bune prietene ale sale, Leigh Kelly.

„Voi umple Facebook-ul cu poze cu Charrissa Brown, în loc să împărtășesc veștile oribile care i s-au întâmplat. Ea a fost o legendă, una la un milion, sper că ai provocat haos acolo sus, iubito”, a scris Marie Joel Bowden-Birkhead.

Detectivii continuă să cerceteze circumstanțele din spatele morții femeii. Trupul neînsufleţit a fost supus unei autopsii, urmând a fi făcute publice rezultatele.

„Nu am nicio îndoială că comunitatea este șocată și este îngrijorată să aud veștile despre acest incident, dar aș dori să îi asigur că avem o echipă dedicată de detectivi care investighează cele întâmplate. Au fost create diverse linii de anchetă pentru a stabili circumstanțele în jurul morții acestei femei. Patrule cu vizibilitate mare și ofițeri locali vor fi în zonă și vor fi disponibili pentru a vorbi cu oricine este în cauză și vom elibera mai multe informații de îndată ce vom putea. Vrem să oferim familiei femeii răspunsurile pe care le merită, deoarece este de înțeles devastată de pierdere și gândurile noastre rămân alături de ei. Am ruga pe oricine are informații să se prezinte la secţie. Oricine ar putea avea informații ar trebui să ne contacteze – chiar și cea mai mică informație s-ar putea dovedi vitală”, a declarat detectivul Kate Atton, de la Bury CID al GMP.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Femeia din UK violată şi ucisă de trei bărbaţi tocmai ieşise din închisoare după ce a împins un străin sub roţile unui tramvai şi l-a omorât