Antena Meniu Search
x

O mamă, care a ademenit un adolescent la ea acasă şi a întreţinut relaţii sexuale cu el, condamnată la aproape trei ani de închisoare, în Anglia

Aproape trei ani de închisoare a primit o femeie de 32 de ani, după ce ar fi ademenit la ea acasă un adolescent de 15 ani şi ar fi întreţinut relaţii sexuale cu el.

de Monica Palade

la 24.11.2021, 18:04

Sedu Epuna avea 29 de ani când l-a cunoscut pe tânăr pe reţelele de socializare, înainte de a-l convinge să vină la ea acasă. Femeia din Hull a recunoscut că s-a angajat în activități sexuale cu un copil, că a încercat să se angajeze în activități sexuale cu un copil şi că s-a angajat în comunicarea sexuală cu un copil.

Într-o declaraţie a victimei citită la Hull Crown Court, adolescentul spune că Epuna a „profitat” de el, în timp ce bunica lui era pe moarte în spital. Procurorul Stephen Robinson a declarat că Epuna s-a întâlnit cu victima pe rețelele de socializare și i-a spus că are 29 de ani, în timp ce el i-a spus că are 17.

Femeia nu a ţinut cont de vârsta copilului

Procurorul Robinson a spus că Epuna a îmbrățișat și a sărutat victima, au urcat la etaj și au făcut sex. În instanţă s-a spus că la a doua întâlnire, adolescentul a recunoscut că avea doar 15 ani, dar asta nu a împiedicat-o să întrețină din nou relații sexuale cu el.

Pe acelaşi subiect

Conversațiile dintre cei doi au arătat că victima îi spune lui Epuna că o iubește. Ea ar fi răspuns că dacă oamenii ar afla că era cu el ar putea ajunge la închisoare.

În conversațiile text, cei doi au discutat despre pozițiile sexuale și ea i-a trimis imagini pornografice. Într-o declarație citită în instanță, victima a spus: „Mă simt stânjenit de ceea ce s-a întâmplat. Era mult mai în vârstă decât mine și simt că m-a păcălit. Aveam doar 15 ani și nu aveam experiență, eram și curios și naiv ca mulți băieți de vârsta mea. Bunica mea nu era bine și ea ştia asta. Simt că a profitat de mine. Pur şi simplu m-am lăsat dus”.

Mediatorul David Godfrey a spus că Epuna se simte foarte rușinată din cauza a ceea ce s-a întâmplat și era singură când au avut loc evenimentele. Judecătorul David Tremberg a spus că l-a folosit pentru „propria ei gratificare sexuală” și a condamnat-o la 32 de luni de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O mamă, care a ademenit un adolescent la ea acasă şi a întreţinut relaţii sexuale cu el, condamnată la aproape trei ani de închisoare, în Anglia