Antena Meniu Search
x

O mamă care şi-a împuşcat accidental fiica de 13 ani cere 15.000 de dolari ajutor pentru înmormântare: "Copilaşul meu, gândăcelul meu, nu mai e"

O mamă din Tennessee care şi-a împuşcat mortal, din greşeală, fiica de 13 ani, cere ajutor oamenilor pentru a-şi putea înmormânta copilul. Femeia avea pistolul în geantă, iar arma s-ar fi descărcat în momentul în care aceasta căuta cheile de la casă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 26.03.2024, 16:12

- GoFundMe

Dearria Radley, în vârstă de 13 ani, a murit după ce a fost împuşcată mortal, accidental, de propria mamă. Tragedia a avut loc cu puţin înainte de ora 22:00, în faţa casei. Mama ei căuta cheile în geantă, când pistolul s-a descărcat şi a nimerit-o pe copilă. A fost transportată de urgenţă la spitalul din Vanderbilt, potrivit poliţiei din Nashville, însă a fost declarată moartă ulterior.

Mama Dearriei a spus anchetatorilor că pistolul ei semiautomat, de calibru 40, se afla în poşetă, printre alte lucruri. S-ar fi descărcat accidental”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Femeia a mărturisit în faţa autorităţilor că arma s-a descărcat în timp ce îşi căuta cheile în geantă. O fracţiune de secundă în care viaţa copilei sale s-a scurs sub ochii ei.

Femeia cere 15.000 de dolari pentru înmormântare

Pe acelaşi subiect

Ulterior, mama – De’Ann Radley - a creat o pagină de strângeri de fonduri GoFundMe în care cere 15.000 de dolari pentru a acoperi cheltuielile de înmormântare. De luni după-amiază, s-au strâns puţin peste 300 de dolari.

Pe Facebook, Radley a postat de mai multe ori despre durerea ei în urma tragediei, scriind cu majuscule: „Îmbrăţişaţi-vă bebeluşii strâns la piept, pentru că eu mi-am pierdut copilaşul meu. Nu sunt cuvinte să poată descrie această durere. Nu doresc nimănui să treacă prin această durere, inima mea e în milioane de bucăţi. Dearria, am nevoie de tine. Nu pot trăi fără tine. Gândăcelul meu, te iubesc atât de mult”

Mai târziu, ea a distribuit un videoclip cu ea plângând și spunând printre lacrimi că „nu ar dori asta nimănui” și „copilul meu nu mai e”.

"Treisprezece ani. Treisprezece ani. Am trecut prin toate împreună, acum copilul meu nu mai e. Nu pot să rezist. Nu pot. Copilaşul meu. Copilaşul meu”, spune ea, printre lacrimi, în videoclip, potrivit New York Post

Nu au fost depuse acuzații. Cercetările continuă, autorităţile urmează să stabilească cu exactitate cum s-a întâmplat tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » O mamă care şi-a împuşcat accidental fiica de 13 ani cere 15.000 de dolari ajutor pentru înmormântare: "Copilaşul meu, gândăcelul meu, nu mai e"