Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto O mamă din SUA și-a împușcat de 9 ori băiatul pentru că nu voia să doarmă. Eli avea 6 ani și visa să fie pompier: "Era plin de energie"

O mamă din Minnesota și-a împușcat fiul de nouă ori, pentru că micuțul nu ar fi vrut să se pună la somn, în mai 2022. Femeia și-a certat băiatul, l-a lovit, iar mai apoi l-a obligat să urce în mașină, unde l-a și omorât. Polițiștii au găsit trupul neînsuflețit al copilului în portbagajul autoturismului.

de Cristina Cruceru

la 11.02.2023 , 16:59

O mamă din SUA și-a împușcat de 9 ori băiatul pentru că nu voia să doarmă
O mamă din SUA și-a împușcat de 9 ori băiatul pentru că nu voia să doarmă - Facebook

Julissa Thaler, în vârstă de 28 de ani, a fost găsită vinovată de o instanță din SUA, după ce și-a ucis cu sânge rece băiatul de 6 ani. Femeia și fiul ei s-au certat îngrozitor, din simplul motiv că băiatul nu a vrut să meargă la somn. Atunci a pornit un adevărat scandal, în care femeia a devenit agresivă cu fiul ei. L-a luat pe cel mic, dar și o pușcă și au părăsit locuința.

L-ar fi împușcat de nouă ori pe băiatul ei, pe care l-a pus mai apoi în portbagajul mașinii. I-a aruncat lucrurile pe drum și a încercat să fugă, deși avea geamul spart de la mașină. Thaler a fost arestată în Orono, la opt kilometri de locuința sa din Spring Park, după ce cineva a sunat la autoritățile și a spus că femeia conduce o mașină cu geamul spart și cauciucul explodat. Când au prins-o, până și autoritățile au rămas șocate de crima făcută de americancă.

Ce au găsit polițiștii în mașina femeii

Articolul continuă după reclamă

Polițiștii au găsit cadavrul băiețelului în portbagajul mașinii. Cauza morții sale a fost "multiple răni cauzate de o pușcă". Înregistrările telefonice au arătat că ea și-a împușcat fiul într-o parcare izolată din Parcul Regional Lake Minnetonka. Autoritățile au găsit la gunoi, de-a lungul traseului ei, rucsacul băiatului care conținea fișe de lucru și teme de grădiniță cu "Eli" scris în colțul din dreapta sus; un scaun de mașină acoperit de sânge cu o gaură mare de glonț; haine și rămășițe umane. Testele ADN au arătat că sângele lui era pe hainele și pe pielea ei.

Pe acelaşi subiect

Istoricul de căutare pe internet al lui Thaler includea: cum să încarce o pușcă de vânătoare, cel mai puternic drog knock-out, plata din asigurarea de viață dacă copilul moare și cât sânge poate pierde un copil de șase ani, a relatat The Star Tribune, citat de DailyMail. Iubitul lui Thaler de la acea vreme, Robert Pikkarainen, a povestit că și-au petrecut ziua la cumpărături cu Eli, apoi s-au întors acasă pentru pizza și un film.

Ce pedeapsă o să primească mama criminală

Femeia a fost dusă în fața judecătorilor, unde nu a arătat nicio emoție sau urmă de durere după ce și-a omorât copilul. Magistrații din SUA spun că tânăra va avea parte de o pedeapsă cu închisoarea pe viață, fără eliberare condiționată. Verdictul îl va afla pe 16 februarie.

În cadrul procesului, procurorii au povestit cum Eli Hart a fost plasat în centre de plasament, din cauza problemelor de sănătate mintală ale mamei sale, dar i-a fost readus acesteia cu două săptămâni înainte ca ea să-l ucidă. Thaler a pierdut custodia lui Eli în ianuarie 2021, după ce Departamentul de Servicii Sociale al comitatului Dakota a aflat că aceasta "prezenta psihoze și auzea voci care îi spuneau să se sinucidă".

Mary Moriarty, procurorul comitatului Hennepin, a descris-o ca fiind 'unul dintre cele mai oribile cazuri pe care le-am întâlnit în cei 30 de ani în care am lucrat în sistemul juridic penal'. Thaler "a cumpărat o pușcă de vânătoare și a învățat cum să o folosească" la scurt timp după ce tatăl băiatului, Tory Hart, a depus actele prin care cerea instanței custodia deplină, a precizat instanța.

"Nu i-aș face niciodată asta fiului meu", a declarat ea în instanță pe 30 ianuarie.

Tatăl lui Eli a declarat că fiul său era popular la școala sa primară și visa să devină pompier.

"Era mereu foarte fericit, sociabil, mereu plin de energie, mereu", a declarat Hart.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » O mamă din SUA și-a împușcat de 9 ori băiatul pentru că nu voia să doarmă. Eli avea 6 ani și visa să fie pompier: "Era plin de energie"