Antena Meniu Search
x

O mamă-profesoară a uitat că trebuia să-şi lase fiul la grădiniţă şi s-a dus la cursuri, lăsându-l ore întregi în maşină, în Canada. Tot ea a fost cea care l-a găsit mort

O mamă-profesoară a uitat că trebuia să îşi lase fiul la grădiniţă şi l-a lăsat în maşină ore întregi, în parcare, în timp ce se afla la cursuri. Tot ea a fost cea care l-a descoperit fără viaţă în autoturism la sfârşitul programului.

de Monica Palade

la 28.06.2022, 15:04

O mamă-profesoară a uitat că trebuia să-şi lase fiul la grădiniţă şi s-a dus la cursuri, lăsându-l ore întregi în maşină, în Canada. Tot ea a fost cea care l-a găsit mort - Shutterstock

Incidentul a avut loc pe 23 iunie, în Ontario. Copilaşul urma să împlinească doi ani peste doar câteva săptămâni. În acea zi fatală, mama lui Everett Smith trebuia să îl lase la grădiniţă, înainte de a merge la liceul unde preda.

A murit uitat de mamă în maşină 

La sfârşitul orelor, mama l-a descoperit pe fiul său uitat în maşină, a declarat primarul din Bancroft, Paul Jenkins, presei locale. Acesta este un apropiat al familiei de mai bine de 30 de ani. Au fost chemate serviciile de urgență, dar medicii nu au putut face nimic pentru a salva viața micuțului. Temperatura a urcat la aproape 28 de grade Celsius joia trecută la Bancroft, astfel că băieţelul nu a avut nicio şansă în maşina închisă.

Everett mai avea un frate. Era „o familie unită și iubitoare, cu părinţi devotaţi celor doi fii ai lor”, a spus primarul Jenkins. „Este un accident oribil”, a adăugat el.

Pe acelaşi subiect

Bunicul copilului, Wayne Lord, a declarat la rândul său că fiica sa a avut un eveniment stresant cu o zi înainte și că mersul la grădiniță pentru a-și lăsa fiul nu făcea parte din rutina sa zilnică.

La rândul său, Poliția Provincială din Ontario s-a limitat la a indica că investighează împrejurările care au dus la decesul copilului. Până în prezent, nu au fost aduse acuzații în legătură cu această tragedie.

Această poveste amintește de două drame similare care au avut loc în Quebec în 2016 și 2018, respectiv în Saint-Jérôme și Montreal, când tații își uitaseră copiii în mașină. An de an, un copil uitat într-o mașină moare în Canada, se arăta într-un studiu publicat în 2019.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » O mamă-profesoară a uitat că trebuia să-şi lase fiul la grădiniţă şi s-a dus la cursuri, lăsându-l ore întregi în maşină, în Canada. Tot ea a fost cea care l-a găsit mort