Antena Meniu Search
x

O tânără de 23 de ani din UK a murit după ce a mâncat un jeleu cu canabis. Prietena ei a ajuns în stare gravă la spital

O tânără de 23 de ani a murit în estul Londrei după ce a mâncat un jeleu cu canabis. Prietena ei a ajuns la spital, dar a scăpat cu viaţă. Un bărbat a fost arestat.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 05.04.2022, 14:51

Jeleuri ursuleţi
O tânără de 23 de ani din UK a murit după ce a mâncat un jeleu cu canabis - Shutterstock

Victima şi prietena ei, în vârstă de 21 de ani, s-au simţit imediat rău după ce au mâncat fiecare câte un jeleu dintr-un pachet cu numele „Trrlli Peachie O’s”, spun poliţiştii. Ar fi cumpărat dulciurile printr-o aplicaţie de mesagerie de pe telefonul ei, urmând să le primească la scurt timp acasă.

Ofiţerii şi un echipaj de ambulanţă au fost chemaţi la o adresă din Ilford, estul Londrei, marţea trecută, iar ambele femei au fost transportate în stare gravă la spital. Tânăra de 23 de ani a murit, în ciuda eforturilor depuse de medici, sâmbătă. Urmează să fie supusă unei autopsii, relatează The Sun. De asemenea, jeleurile au fost preluate şi trimise la un laborator pentru a fi examinate.

Prietena victimei a fost în cele din urmă externată din spital, după ce a primit tratament. Este în stare de şoc şi nu poate accepta că o seară de distracţie s-ar fi putut transformat într-o asemenea tragedie şi îşi doreşte să poată da timpul înapoi.

Leon Brown, în vârstă de 37 de ani, a fost arestat în legătură cu incidentul din 1 aprilie. Ulterior, el a fost acuzat de deținere cu intenția de a furniza canabinoid sintetic de clasa B, de furnizarea unui canabinoid sintetic și de deținere cu intenția de a furniza o substanță psihoactivă.

Pe acelaşi subiect

O altă femeie a ajuns la spital în circumstanţe similare

Poliția suspectează că un alt caz similar, în care unei femei i s-a făcut instant rău după ce a mâncat dulciuri cu canabis în zona Tower Hamlet, estul Londrei, ar putea avea o legătură. Femeia a fost dusă atunci la spital şi ulterior externată. Ofiţeii încearcă să afle dacă dulciurile ar fi provenit din acelaşi lor.

Procurorul Stuart Bell a avertizat publicul împotriva consumului de orice substanțe ilegale,inclusiv cele ambalate ca dulciuri cu infuzie de canabis.

Vă rugăm să nu cumpărați sau consumați aceste produse. Sunt ilegale și, din cauza ambalajelor prietenoase pentru copii, pot prezenta un risc de consum accidental. Lotul special de dulciuri avea un ambalaj cu marca „Trrlli Peachie O’s”. Nu avem o confirmare în aest moment şi nu putem spune unde au fost fabricate dulciurile. Dealerii de droguri dăunează comunităților și riscă siguranța persoanelor. Vom lua măsuri care îi vizează pe cei implicați în această activitate, precum și pe cei aflați în posesia acestor substanțe”, a transmis procurorul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Mapamond » O tânără de 23 de ani din UK a murit după ce a mâncat un jeleu cu canabis. Prietena ei a ajuns în stare gravă la spital