Antena Meniu Search
x
LIVE

O tânără de 28 de ani, mamă a trei copii, a împuşcat mortal un bărbat pentru că n-a vrut s-o sărute de faţă cu iubita lui, în SUA

Un triunghi amoros a dus la uciderea cu sânge rece a unui bărbat din Illinois, potrivit autorităţilor. Omul a fost împuşcat mortal pentru că a refuzat să sărute o femeie în faţa iubitei sale.

De Larisa Andreescu la 18.10.2021, 15:14

Claudia Resendiz-Flores, în vârstă de 28 de ani, l-a împușcat pe James Jones după ce acesta a refuzat să o sărute. La momentul respectiv, femeia locuia cu bărbatul şi cu iubita acestuia în Rolling Meadwos. Într-una dintre seri, după mai multe pahare de băutură, Resendiz-Flores i-a cerut lui Jones un sărut pe care cel din urmă l-a refuzat, explicând că se află într-o relaţie. În schimb şi-a sărutat iubita în faţa acesteia, lucru care i-a creat o stare uriaşă de gelozie. Văzând că el nu îi oferă ce vrea i-a cerut ulterior iubitei lui să o sărute, dar când a văzut că răspunsul este de asemenea negativ şi-a ieşit din fire, a scos un pistol ascuns între pernele canapelei şi l-a îndreptat spre cei doi.

Jones a încercat să o oprească, dar Resendiz-Flores n-a stat pe gânduri şi l-a împuşcat în piept, omorându-l, relatează The Sun. Când a venit poliţia, femeia şi-a recunoscut pe loc fapta, fiind acuzată de crimă de gradul întâi.

Resendiz-Flores, care este căsătorită, dar în prezent separată de soțul ei, este mamă a trei copii mici. Avocatul public din Courtney Smallwood a declarat că Resendiz-Flores este singura persoană care are în grijă copiii.

În prezent este reținută fără posibilitate de eliberare pe cauțiune până la primirea verdictului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » O tânără de 28 de ani, mamă a trei copii, a împuşcat mortal un bărbat pentru că n-a vrut s-o sărute de faţă cu iubita lui, în SUA