Antena Meniu Search
x

O tânără de 28 de ani, mamă a trei copii, a împuşcat mortal un bărbat pentru că n-a vrut s-o sărute de faţă cu iubita lui, în SUA

Un triunghi amoros a dus la uciderea cu sânge rece a unui bărbat din Illinois, potrivit autorităţilor. Omul a fost împuşcat mortal pentru că a refuzat să sărute o femeie în faţa iubitei sale.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 18.10.2021, 15:14

Claudia Resendiz-Flores, în vârstă de 28 de ani, l-a împușcat pe James Jones după ce acesta a refuzat să o sărute. La momentul respectiv, femeia locuia cu bărbatul şi cu iubita acestuia în Rolling Meadwos. Într-una dintre seri, după mai multe pahare de băutură, Resendiz-Flores i-a cerut lui Jones un sărut pe care cel din urmă l-a refuzat, explicând că se află într-o relaţie. În schimb şi-a sărutat iubita în faţa acesteia, lucru care i-a creat o stare uriaşă de gelozie. Văzând că el nu îi oferă ce vrea i-a cerut ulterior iubitei lui să o sărute, dar când a văzut că răspunsul este de asemenea negativ şi-a ieşit din fire, a scos un pistol ascuns între pernele canapelei şi l-a îndreptat spre cei doi.

Jones a încercat să o oprească, dar Resendiz-Flores n-a stat pe gânduri şi l-a împuşcat în piept, omorându-l, relatează The Sun. Când a venit poliţia, femeia şi-a recunoscut pe loc fapta, fiind acuzată de crimă de gradul întâi.

Resendiz-Flores, care este căsătorită, dar în prezent separată de soțul ei, este mamă a trei copii mici. Avocatul public din Courtney Smallwood a declarat că Resendiz-Flores este singura persoană care are în grijă copiii.

În prezent este reținută fără posibilitate de eliberare pe cauțiune până la primirea verdictului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Mapamond » O tânără de 28 de ani, mamă a trei copii, a împuşcat mortal un bărbat pentru că n-a vrut s-o sărute de faţă cu iubita lui, în SUA