Antena Meniu Search
x

"Ororile Diavolului!" Ucisă cu ciocanul de un coleg de muncă, rănit în orgoliu de un refuz amoros: cadavrul tinerei, găsit în baia şcolii private din Sydney unde lucra

O tânără de doar 21 de ani a murit în chinuri groaznice, cu craniul zdrobit cu ciocanul de cel cu care se întâlnise timp de cinci săptămâni. Când Lilie James a pus punct idilei cu colegul de muncă, amândoi fiind antrenori de sport la o şcoală privată de elită din Sydney, Australia, bărbatul şi-a ieşit din minţi. Paul Thijssen a urmărit-o până la baie, unde a ucis-o cu sânge rece. Tot aici i-a abandonat trupul fără viaţă, descoperit în scurt timp de angajaţii unităţii de învăţământ. 

de Redactia Observator

la 30.10.2023, 16:02

Lilie James a murit la doar 21 de ani, Crima a cutremurat o ţară întreagă
Lilie James a murit la doar 21 de ani, Crima a cutremurat o ţară întreagă - Twitter

Joi, australienii s-au trezit puşi în faţa unei veşti teribile: trupul unei fete a fost descoperit în baia unei şcoli private de elită din Sydney. Potrivit BBC, poliţia a ajuns la faţa locului chiar înainte de miezul nopţii, după un apel înfiorător la numărul de urgenţă. Aici au găsit-o pe Lilie James, o tânără antrenoare de polo în apă, în vârstă de doar 21 de ani. Femeia era moartă, cu răni extrem de grave la cap. Detectivii au emis imediat ipoteza unei crime. 

Ucisă cu ciocanul de fostul iubit, orbit de furie şi gelozie. Cum a murit Lilie James

Lilie James ar fi fost ucisă într-un atac brutal cu ciocanul, cu câteva ore în urma anunţului, a precizat o sursă anonimă pentru presa locală. În imaginile de pe camerele de supraveghere apare doar colegul victimei, antrenorul de hockey Paul Thijssen, în vârstă de 24 de ani. Acesta a fost filmat intrând în baie după Lilie James. Ulterior, acesta a fost văzut părăsind încăperea de unul singur.

Cu toate că poliţia nu a dat declaraţii până în acest moment, presa locală vorbeşte despre o idilă ce s-ar fi terminat recent între cei doi antrenori. Lilie James ar fi pus punct relaţiei cu Paul Thijssen, după ce s-ar fi văzut timp de cinci săptămâni.

Pe acelaşi subiect

Oamenii legii au găsit în coşul de gunoi obiecte "asociate cu omuciderea", inclusiv ceea ce pare a fi arma crimei. Apoi, vineri dimineaţă, au descoperit un cadavru care a fost identificat, ulterior, drept aparţinându-i suspectului principal.

Tânăra, plânsă cu lacrimi amare de prieteni şi familie

Cei care au cunoscut-o pe Lilie James plâng cu râuri de lacrimi pierderea acesteia şi îşi amintesc tulburaţi de bunătatea ei. Iubea sportul, nu numai polo, dar şi dansul şi înotul. Era studentă şi urma să-şi ia diploma în business. "Era veselă, exuberantă, iubită de familie şi prieteni. Suntem devastaţi şi avem inimile zdrobite", a împărtăşit familia tinerei, într-o declaraţie comună.

"A fost furată dintre noi. Îi vom jeli pierderea tot restul vieţii", a scris Daniel Makovec, prieten de familie, într-un apel pentru o strângere de fonduri.

Şcoala "St Andrew's" le-a transmis condoleanţe părinţilor lui Lilie James. "Ororile Diavolului nu vor defini comunitatea noastră. Jur!", a declarat Julie McGonigle. Însă statisticile arată o realitate dură: violenţa domestică provoacă răni adânci, fizice şi sufleteşti, unui număr mare de australieni, mai ales femei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Mapamond » "Ororile Diavolului!" Ucisă cu ciocanul de un coleg de muncă, rănit în orgoliu de un refuz amoros: cadavrul tinerei, găsit în baia şcolii private din Sydney unde lucra