Antena Meniu Search
x

"Părinţii mei nu au mâncare şi nici bani să mă crească". Nou-născut, abandonat într-o cutie de carton pe un drum din Alaska, cu o scrisoare de la mama lui

O femeie din Alaska a găsit un bebeluş într-o cutie de carton lângă nişte cutii poştale, în Ajunul Anului Nou. Micuţul era acoperit cu pături şi gângurea, iar lângă el era o scrisoare din partea mamei care cerea ajutorul. Poliţia încearcă să o identifice pe mama băiatului care, în scrisoare, susţinea că este tristă că îşi abandonează copilul şi că "nu a vrut niciodată să facă asta".

de Redactia Observator

la 03.01.2022, 11:55

O scrisoare a fost lăsată lângă copilul abandonat la o interesecţie, în Fairbanks, Alaska
O scrisoare a fost lăsată lângă copilul abandonat la o interesecţie, în Fairbanks, Alaska - Facebook Roxy Lane / Google Maps

Un nou-născut a fost găsit abandonat într-o cutie de carton, într-un oraş din Alaska, alături de o scrisoare de la mama lui în care îşi exprima regretul că nu îşi permite să hrănească copilul. Roxy Lane, din Fairbanks, a găsit băiatul în Ajunul Anului Nou, lângă mai multe cutii poştale de lângă casa ei. A publicat pe reţelele de socializare un clip cu micuţul, pe care mama lui îl botezase Teshawn, şi scrisoarea găsită lângă el.

"Vă rog ajutaţi-mă. Părinţii şi bunicii mei nu au mâncare sau bani să mă crească. Nu au vrut NICIODATĂ să îmi facă asta. Vă rog luaţi-mă şi găsiţi-mi o FAMILIE IUBITOARE. Părinţii mei imploră pe oricine mă găseşte. Numele meu este Teshawn", era menţionat în scrisoare.

Teshawn a fost dus la un spital din zonă la scurt timp de paramedici şi este în stare bună, a anunţat poliţia. Autorităţile încearcă acum să dea de urma mamei lui. 

Vecinii vor să o găsească pe mama băiatului

Pe acelaşi subiect

Lane l-a găsit pe Teshawn într-o cutie de carton, gângurind şi înfofolit în pături, la o intersecţie din Fairbanks, pe 31 decembrie, în jurul orei 14. Temperaturile erau scăzute la acea oră. Conform scrisorii, băiatul fusese născut la 6 dimineaţa. "M-am născut cu 12 săptămâni mai devreme. Mama mea era însărcinată în 28 de săptămâni când m-a adus la viaţă. Mama mea este foarte tristă să facă asta", mai scria în scrisoare, care oferea şi un reper privind locul în care trăiesc părinţii băiatului.

Deşi este recunoscătoare că Teshawn a fost găsit şi este în stare bună, Lane a cerut ajutorul vecinilor să o găsească pe mama lui. Având în vedere scrisoarea, ea se teme că femeia nu şi-a permis să meargă la spital şi că are şi ea nevoie de îngrijiri medicale.

"Cu siguranţă cineva din comunitatea noastră s-a simţit atât de pierdută şi fără speranţă încât a luat cea mai grea decizie din viaţa ei. Dar i-a dat un nume! Asta arată că e ceva dragoste acolo, chiar dacă a luat o decizie îngrozitoare", a spus Lane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » "Părinţii mei nu au mâncare şi nici bani să mă crească". Nou-născut, abandonat într-o cutie de carton pe un drum din Alaska, cu o scrisoare de la mama lui