Antena Meniu Search
x

„Dumnezeule, îmi vine să plâng”! Un fiu devastat de durere după ce şi-a văzut mama părăsită de toţi prietenii la propria sa aniversare

Un fiu a fost de-a dreptul devastat după ce şi-a văzut mama părăsită de toţi prietenii săi la propria sa aniversare.

de Monica Palade

la 06.08.2021, 16:22

Utilizatorul TikTok coxy.official a postat o fotografie sfâşietoare cu mama sa, stând singură în pavilionul din grădină pregătit pentru aniversare, deschizndu-şi singură cadourile.

Coxy spune că mama sa era „bine”, dar ştie că era „supărată” pentru ce s-a întâmplat şi că „merita mai mult”. Femeia este văzută stând sub bannerul său de aniversare şi baloane, mâncând câteva chipsuri ca să treacă timpul. Video a fost văzut de milioane de utilizatori şi unii s-au arătat trişti de situaţia femeii.

A vrut să îi ofere un cadou special

„Dumnezeule, îmi vine să plâng. Te rog, spune-i că eu aş fi venit la petrecere”, „Mă simt atât de trist pentru ea, aş fi venit la petrecere”.

Pe acelaşi subiect

Din fericire, povestea are un final fericit pentru că fiul femeii, Coxy a postat şi o urmare în care i-a oferit mamei sale un cadou special. Pe mai multe bucăţi de carton , acesta i-a scris: „Pentru aniversarea ta, vreau să îţi ofer ceva diferit, aşa că ţi-am plătit ipoteca”.

„Cum nu a apărut nimeni, am vrut să fac ceva special pentru ea. Acum are mai mulţi bani pentru ea să facă ce vrea cu ei”, a mai precizat Coxy.

Toţi l-au felicitat pe fiu, iar cineva a comentat: „Eşti cel mai mare dar pentru ea”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri externe » „Dumnezeule, îmi vine să plâng”! Un fiu devastat de durere după ce şi-a văzut mama părăsită de toţi prietenii la propria sa aniversare