Antena Meniu Search
x

Un copil de 11 ani a vrut să scape de ore şi a anunţat poliţia că e un atac armat în şcoală. Echipele SWAT, puse pe drum degeaba

Un copil de 11 ani a creat panică majoră într-o școală sin Florida și a pus poliția și echipele SWAT pe drumuri, după ce a sunat la poliție și a declarat că în școala lui are loc un atac armat, pentru că voia să scape de ore. 

de Redactia Observator

la 09.12.2023, 16:57

Un copil de 11 ani a sunat la poliție și a spus că în școala lui are loc un atac armat, pentru că voia să scape de ore. Echipele SWAT, puse pe drum degeaba
Un copil de 11 ani a sunat la poliție și a spus că în școala lui are loc un atac armat, pentru că voia să scape de ore. Echipele SWAT, puse pe drum degeaba - Fox 35 Orlando/YouTube

Taryn Louis-Jean ar fi sunat la 911 în jurul orei 9:30 a.m., la scurt timp după ce a început orele Academia Horizon din Marion Oaks, potrivit New York Post.

„Ajutor, este un bărbat înarmat în școală care se plimbă pe hol”, a spus copilul nu atât de convingător unui dispecer în apelul pe care l-a făcut.

Copilul voia să scape de ore

Când a fost întrebat despre detalii de bază,  inclusiv în ce școală pretinde că are loc atacul, copilul a început să se bâlbâie și sa ezite să răspundă la întrebările polițistului. 

Pe acelaşi subiect

„Vine, vine”, spune băiatul înainte de a închide apelul.

Toți polițiștii disponibili din acea zonă au ajuns de urgență la fața locului. Echipele SWAT precum și mai multe agenții de aplicare a legii federale și statale din apropiere au sosit la fața locului în așteptarea unei alte împușcături tragice în masă la o instituție de învățământ. Oamenii legii au elucidat misterul doar două ore mai târziu – nu au găsit niciun atacator sau arme. Copilul ar fi făcut apelul la urgențe de pe telefonul unui alt elev. 

„Louis-Jean i-a spus prietenului său că vrea să meargă acasă devreme, iar când același prieten și-a lăsat telefonul mobil nesupravegheat, Louis-Jean a folosit telefonul pentru a suna la 911 pentru a raporta un atac armat. Toate acestea au fost o farsă”, a declarat poliția.

Copilul de 11 ani a fost arestat.  Pedeapsa nu a fost prea dură pentru copilul mic, potrivit șeriful din județul Marion, Billy Woods.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Un copil de 11 ani a vrut să scape de ore şi a anunţat poliţia că e un atac armat în şcoală. Echipele SWAT, puse pe drum degeaba