Antena Meniu Search
x

Video Un criminal în serie a semănat teroare în California: Stă la pândă după lăsarea întunericului şi a ucis deja 5 bărbaţi. Rudele victimelor îşi plâng morţii

Un criminal în serie terorizează California. Ucigaşul a lăsat în urma sa 5 victime, toţi bărbaţi, dar niciun indiciu care ar putea duce la prinderea lui. Poliţia oferă o recompensă de 95.000 de dolari oricui are informaţii care i-ar putea ajuta să dea de urma criminalului. 

de Redactia Observator

la 04.10.2022, 21:16

Vezi și

Realitatea pe care o trăieşte o comunitate din statul american California pare desprinsă din filme sau din cărţile Agathei Christie. De patru luni, locuitorii din Stockton se tem să mai iasă din case după lăsarea întunericului. Cinci oameni au fost împuşcaţi. 

Criminalul în serie stă la pândă după lăsarea întunericului 

Stanley McFadden, inspector poliţie: Avem o serie de omoruri despre care bănuim că sunt conectate. Problema este că nu avem nicio dovadă care să ne arate dacă este vorba despre un criminal, doi sau trei, nu ştim acest lucru, nu avem nicio informaţie. 

Prima victimă este un bărbat de 35 de ani. A fost găsit fără viaţă pe 8 iulie. Încă 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 55 de ani aveau să îşi găsească sfârşitul în mod tragic în următoarele săptămâni. Victimele au puţine lucruri în comun: sunt bărbaţi, patru dintre ei au origini hispanice şi toţi au fost omorâţi noaptea. Ultima crimă a avut loc în urmă cu o săptămână. Cel ucis este Lorenzo Lopez, în vârstă de 54 de ani, care, în ultima perioadă, trăia mai mult pe străzi. 

Pe acelaşi subiect

Jerry Lopez, frate victimă: El a fost acolo pentru mine. Avea grijă de mine. Mi-aş dori să fi avut şi eu grijă de el. Mi-a fost cel mai bun prieten, mi-a fost un mentor, a fost întotdeauna acolo pentru mine. Mama şi tatăl meu au inima frântă după cele întâmplante. Ştiţi, a fost primul lor băiat şi ştiu că au foarte multe amintiri cu el. 

Niciuna dintre victime nu a fost jefuită sau bătută înainte de a fi ucisă, deci pista jafului nu intră în discuţie. Modul de operare este simplu. Ucigaşul îşi aşteaptă victimele până când acestea sunt singure, iar apoi le împuşcă. Alege o zonă cu foarte puţine camere de supraveghere. 

Stanley McFadden, inspector poliţie: Nu avem nicio filmare care să fi surprins vreo crimă sau un pistol în mâna cuiva. 

Pe înregistrări au reuşit să dea peste o singură imaginecare i-ar putea ajuta.  Este vorba despre o persoană, surprinsă în zona unde a avut loc una dintre crime.

Stanley McFadden, inspector poliţie: Poate să fie vorba despre un suspect sau doar un martor al acestor întâmplări. 

95.000 de dolari sunt oferiţi ca recompensă pentru oricine poate veni cu informaţii utile în vederea prinderii criminalului 

Stanley McFadden, inspector poliţie: Vă rog să ne ajutaţi. 

Anchetatorii încearcă acum să afle dacă numărul vicitmelor ar putea fi mai mare şi au redeschis dosare rămase neelucidate. În aprilie anul trecut 2 oameni, un bărbat de 40 de ani şi o femeie cu aceeaşi vârstă au fost împuşcaţi în timpul nopţii pe străzile din California. Femeie a supravieţuit, însă nu a putut oferi prea multe informaţii poliţiei legate de atacator. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Mapamond » Un criminal în serie a semănat teroare în California: Stă la pândă după lăsarea întunericului şi a ucis deja 5 bărbaţi. Rudele victimelor îşi plâng morţii