Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Un criminal în serie, condamnat pe viață, a făcut profit din vânzarea apartamentului său din Londra, unde a drogat, violat și ucis patru tineri

Opinia publică din Anglia este revoltată, după ce unui criminal în serie, Stephen Port, condamnat la închisoare pe viață pentru fapte atroce, i se permite să intre în posesia unei sume de bani obținute din vânzarea apartamentului său din Londra, unde individul a comis crimele.

De Veronica Micu la 11.10.2021, 13:18

Stephen Port, în vârstă de 46 de ani, execută o condamnare pe viață, după ce a ucis cel puțin patru tineri homosexuali, după ce i-a ademenit în apartamentul său din Barking, estul Londrei.

Potrivit publicației Daily Star, individul și-a drogat victiemele, le-a violat, apoi le-a ucis. 

Jack Taylor (25 de ani), Anthony Walgate (23 de ani), Daniel Whitworth (21 de ani) și Gabriel Kovari (22 de ani) au fost găsiți morți în apropierea apartamentului din estul Londrei al criminalului, între iunie 2014 și septembrie 2015.

Daniel Whitworth, Jack Taylor, Anthony Walgate si Gabriel Kovari

dailyrecord.co.uk

Pe acelaşi subiect

Toți fuseseră drogați, abuzați și uciși.

Imagini din timpul audierilor:

BBC News scrie că trei dintre cadavre au fost găsite în cimitirul Bisericii St Margaret, din Barking

Cu banii primiți, criminalul își va cumpăra jocuri video

Acum, casa pe care criminalul a cumpărat-o cu 29.500 lire sterline, în 2007, și unde bărbatul a comis atrocitățile, a fost vândută cu 51.000 de lire sterline, bani din care lui Port i s-a permis să păstreze 20.000 de lire sterline.

Deja, individul se gândește cum să folosească banii, pentru a-și face mai ușoară viața în spatele gratiilor. De exemplu, britanicul are de gând să-și cumpere cele mai noi jocuri video.

David Spencer, de la Centrul pentru Prevenirea Criminalității, a declarat că situația este "rușinoasă".

"Este de bun simț că tot acest profit ar trebui să se întoarcă la contribuabili", afirmă Spencer.

Potrivit presei britanice, se pare că individul ar avea legătură cu alte 58 de crime, însă informațiile sunt verificate de anchetatori.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Un criminal în serie, condamnat pe viață, a făcut profit din vânzarea apartamentului său din Londra, unde a drogat, violat și ucis patru tineri