Antena Meniu Search
x

Un membru al Hillsong Church a murit de Covid, după ce s-a declarat împotriva vaccinului: "Dumnezeu mă poate vindeca, țineți Iadul în afara camerei mele de Terapie Intensivă

Un membru al bisericii Hillsong, care s-a amuzat de campania de vaccinare anti-Covid-19 pe rețelele de socializare, a murit după ce a contractat virusul. „Am 99 de probleme, dar nu vaccinarea nu e una din ele”, a scris Stephen Harmon pe 3 iunie.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 24.07.2021, 16:20

Membru biserica penticostală Hillsong
Un membru al Hillsong Church a murit de Covid, după ce s-a declarat împotriva vaccinului - Profimedia

Stephen Harmon, în vârstă de 34 de ani, a murit miercuri la Centrul Medical Regional Corona, Los Angeles. Moartea sa a fost anunțată de fondatorul congregaţiei Hillsong, Brian Houston, care a spus că tocmai a auzit „vestea devastatoare că iubitul nostru prieten, Stephen Harmon, a murit din Covid. Sfâșietoare”.

Bărbatul a fost internat în spital luna trecută după ce a contractat virusul şi a făcut pneumonie. În ultimele sale zile, a împărtășit detalii îngrozitoare ale luptei sale pentru a rămâne în viață.

„Vă rog să vă rugați, ei chiar vor să mă intubeze și să mă pună pe un ventilator. Chiar și cele mai mici mișcări, ritmul cardiac crește și dependența de oxigen crește. și vă rog, nu cer părerea nimănui cu privire la intubare, voi face propria alegere, cer rugăciune”, a spus el duminică. Bărbatul a povestit despre stările sale incluzând o frecvenţă cardiacă crescută, atacuri de panică constante şi frica în ceea ce priveşte riscul de a-şi pierde cunoştinţa şi necesitatea de a fi intubat.

Bărbatul a refuzat la început intubarea: "Ţineți Iadul în afara camerei mele de Terapie Intensivă"

„Dacă nu aveți încredere că Dumnezeu mă poate vindeca de prostul vostru de ventilator, atunci țineți Iadul în afara camerei mele de Terapie Intensivă; nu există loc aici pentru frică sau lipsă de credință”, a scris el, potrivit The Independent.

În ultimul său Tweet de miercuri, Harmon a scris că a decis să accepte intubarea: „M-am luptat cu acest lucru cât de tare am putut, dar, din păcate, am ajuns la un punct de alegere critică și, oricât urăsc să fac asta, aș prefera să accept eu să fiu intubat, decât să mi se aplice procedura cu forţa, de urgenţă”

Înainte de a se îmbolnăvi, bărbatul, aparţinător al congregaţiei Hillsong Church, s-a declarat un adversar al campaniei de vaccinare împotriva Covid, spunând tuturor că el nu va accepta niciodată să fie vaccinat.

„Am 99 de probleme, dar nu vaccinarea nu e una din ele”

„Când nu poți avea încredere în Biblie pentru că a fost scrisă de om, dar ai încredere în ghidurile CDC / Fauci pentru că au fost scrise de om. Are un sens total” sunt doar câteva dintre postările făcute de Stephen pe reţelele de socializare, cu puţin timp înainte să fie infectat cu virusul mortal.

Cazurile de Covid-19 din Statele Unite au crescut la un nivel alarmant, alimentate de varianta Delta.

Media de șapte zile a atins joi 40.246 de cazuri, potrivit Centrelor pentru Prevenirea Bolilor și Controlului (CDC), o creștere de 46,7% față de ultima săptămână.

Directorul CDC, dr. Rochelle Walensky, a declarat că peste 97% din spitalizările actuale din cauza Covid inclus persoanele nevaccinate. "Există un mesaj clar care vine odată cu aceste internări: fenomenul devine o pandemie a celor nevaccinați", a spus medicul. Administrația Biden și-a ratat obiectivul de a vaccina 70% dintre adulţi până la 4 iulie. Datele CDC arată că 68,6% din populația de peste 18 ani a obţinut prima doză a vacinului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un membru al Hillsong Church a murit de Covid, după ce s-a declarat împotriva vaccinului: "Dumnezeu mă poate vindeca, țineți Iadul în afara camerei mele de Terapie Intensivă