Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Un mire a aflat că soţia pe care o cunoştea de un an era de fapt un bărbat care îi voia averea. Adevărul s-a aflat după nuntă

Un mire din Indonezia a trăit şocul vieţii  după ce a aflat că mireasa lui pe care o cunoştea de un zile şi alături de care se căsătorise în urmă cu 12 zile era de fapt un bărbat care voia să pună mâna pe averea acestuia.

de Redactia Observator

la 30.05.2024 , 10:29

Cei doi se cunoşteau de un an de zile
Cei doi se cunoşteau de un an de zile - South China Morning Post

Bărbatul în vârstă de 26 de ani, pe nume AK, și-a întâlnit soția Adinda Kanza, tot de 26 de ani, pe Instagram în 2023, iar cei doi s-au întâlnit în persoană timp de un an după ce s-au cunoscut. În timpul întâlnirilor lor în persoană, Adinda purta un niqab musulman tradițional care îi acoperea întreaga față, ceea ce individul a luat-o drept un semn pentru devotamentul ei față de islam, relatează South China Morning Post.

În timp ce cuplul își plănuia nunta, Kanza a spus că nu mai are familie care să participe la nuntă, ceea ce a determinat cuplul să opteze pentru o ceremonie modestă la casa bărbatului pe 12 aprilie. Kanza a adus chiar și 5 grame de aur ca zestre, dar cuplul nu și-a înregistrat oficial certificatul de căsătorie.

Cum a ieşit adevărul la iveală

Articolul continuă după reclamă

Cu toate acestea, la doar 12 zile după nuntă, au apărut suspiciuni, după ce AK a observat că iubita lui refuza să comunice despre familia ei și continua să îşi acopere faţa. Ea găsea constant scuze pentru a evita intimitatea, invocând motive care variau de la ciclul menstrual la stare de rău.

Pe acelaşi subiect

Hotărât să afle adevărul, AK a dat de urma adresei familiei ei. În mod șocant, a descoperit că Kanza nu era orfană, așa cum pretindea, iar părinții ei erau amândoi în viață și sănătoși. Mai mult, a aflat că "iubita lui" era de fapt bărbat pe nume ESH, care se travestise din 2020. Părinții lui au dezvăluit, de asemenea, că nu auziseră niciodată de relaţia lor sau de o posibilă nuntă.

Impostorul a declarat ulterior poliției că intenționa să se căsătorească cu AK pentru a fura bunurile familiei sale. Poliția a constatat chiar că ESH semăna cu adevărat cu o femeie, mai ales atunci când se machia, adăugând că şi vocea lui semăna cu a unei femei. Ei au mai adăugat că, deși el a mai avut relaţii cu femei, în preajma bărbaţilor îi plăcea să se prefacă că e femeie. 

ESH a fost acum arestat și reținut. În conformitate cu legislația locală, el este acuzat de fraudă și ar putea fi condamnat la patru ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » Un mire a aflat că soţia pe care o cunoştea de un an era de fapt un bărbat care îi voia averea. Adevărul s-a aflat după nuntă