Antena Meniu Search
x

Un român din Austria a ars cu acid clorhidric o bulgăroaică, pentru banii de pe asigurare. Bărbatul a fost condamnat

Un român în vârstă de 41 de ani a fost condamnat de Tribunalul din Viena, Austria, la 4 ani de închisoare, fiind acuzat că a mutilat o bulgăroiacă de 57 de ani, pentru a încasa în mod fraudulos banii de pe polițele de asigurare pentru accidente, pe care le-a încheiat în numele femeii.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.03.2022, 15:09

Un român a ars cu acid o bulgăroaică și i-a tăiat un deget, ca să ia banii de pe asigurare. Bărbatul a fost condamnat - APA/STEFAN SOMWEBER / sn.at

I-a picurat acid clorhidric în ochiul stâng, iar trei săptămâni mai târziu i-a tăiat degetul mare de la mâna stângă. Sunt acuzațiile teribile aduse unul român din Austria, pentru care, marți, Tribunalul din Viena l-a condamnat la 4 ani de închisoare. 

Mutilată pentru banii de asigurare

Bulgăroaica a venit la Viena în primăvara lui 2017, pentru în căutarea unui trai mai bun. În schimb, a căzut în mâinile românului, un presupus traficant de carne vie care, inițial, a pus-o pe femeie să lucreze pentru el. Apoi, fără știrea ei, pentru că nu vorbește limba germană, nu știe nici să citească, nici să scrie, a încheiat mai multe polițe de asigurare pentru accidente. 

O perioadă, bărbatul a câștigat bani de pe urma bulgăroaicei folosind-o în tot felul de activități ilicite. Apoi, în iunie 2018, ar fi forțat-o pe femeie să se întindă pe podeaua băii, ca să-i picure acid clorhidric în ochiul stâng. A dus-o la spital și a susținut că, în timp ce făcea curățenie, femeia și-a pus accidental agentul de curățare în ochi, potrivit publicației austriece Vorarlberg.

Pe acelaşi subiect

"Din pură lăcomie, a pretins că a fost vorba despre un accident", a declarat procurorul Philipp Coufal, în timpul procesului. 

Se pare că bărbatul era autorizat să semneze în numele femeii, astfel că el a fost cel care a încasat plata asigurării pentru presupusul accident - în jur de 30.000 de euro. 

Românul spune că este nevinovat

Calvarul femeii, însă, nu s-a oprit acolo. Trei săptămâni mai târziu, românul ar fi plecat cu bulgăroaica în Ungaria, unde ar fi legat-o de o ușă cu un complice și i-a tăiat degetul mare de la mâna stânga. mână. A declarat incidentul drept accident de muncă, pentru care a încasat alți bani - 25.000 de euro, de la trei case de asigurări.

Bărbatul a negat în instanță acuzațiile, însă judecătorii au dat verdictul: 4 ani de închsoare.

"Nu vei găsi pe nimeni care să te creadă. Și nici noi nu am făcut-o", a spus judecătorul Ulrich Nachtlberger, potrivit publicației Salzburger Nachrichten.

Decizia, însă, nu este definitivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un român din Austria a ars cu acid clorhidric o bulgăroaică, pentru banii de pe asigurare. Bărbatul a fost condamnat