Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cerere în căsătorie inedită în timpul ceremoniei de absolvire a şcolii de jandarmi din Fălticeni: "Un moment special, de neuitat"

O nouă generaţie bună de elevi, proaspăt absolvenţi, acum, şi-a luat rămas bun de la şcoala de jandarmi din Fălticeni. La ceremonia de absolvire, viitorii camarazi au primit şi grad militar, iar evenimentul a culminat cu... o cerere în căsătorie inedită.

de Redactia Observator

la 26.03.2022 , 09:12

Curtea Şcolii Militare de Subofițeri de Jandarmi "Petru Rareș", din Fălticeni, a fost arhiplină ieri. Sute de părinţi au venit să-şi susţină copiii, care în doar un an au reuşit să-şi vadă visul împlinit. Pe mulţi dintre ei meseria de jandarm i-a adus împreună. 

Iuliana Bârsan, absolvent: Este o carieră, care te ajută pe toate planurile. Ai o viaţă stabilă, un loc de muncă stabil. Îmi place ceea ce am  ales. 

La festivitatea de absolvire, viitorii jandarmi au primit gradul militar de sergent major, la care au visat încă de când au intrat pentru prima dată în şcoală. 

Vezi și

Iuliana Bârsan, absolvent: Un moment special, de neuitat. A fost greu dar s-a putut.

Un moment cu adevărat special l-a reprezentat şi defilarea absolvenţilor, însă pentru aceşti doi tineri, evenimentul a fost unul cu o încărcătură emoţională aparte. 

Mihalache Sebastian, sergent major, fost absolvent: Ideea mi-a venit de când a intrat în şcoală, de când a fost admisă. Deci de aproape un an de zile plănuiesc asta. Cred că în prima fază a influenţat-o uniforma. Abia după aceea au venit şi restul lucrurilor. 

Anul acesta, la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi "Petru Rareș" din Fălticeni au reuşit să promoveze 196 de elevi, iar celor mai buni dintre ei le-au fost acordate şi diplome de merit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Cerere în căsătorie inedită în timpul ceremoniei de absolvire a şcolii de jandarmi din Fălticeni: "Un moment special, de neuitat"