Antena Meniu Search
x

18 ani fără Prinţesa Inimilor! Pe 31 august 1997 lumea era în stare de şoc. Lady Di murea într-un tragic accident

Întreaga lume trăia un şoc imens pe 31 august 1997, după ce a fost făcut anunţul morţii Prinţesei Diana. În acea zi, paparazzii aflaseră că în Paris se afla împreună cu logodnicul său Dodi, moștenitorul imperiului Fayed

Întreaga lume trăia un şoc imens pe 31 august 1997, după ce a fost făcut anunţul morţii Prinţesei Diana. În acea zi, paparazzii aflaseră că în Paris se afla împreună cu logodnicul său Dodi, moștenitorul imperiului Fayed

Cel mai mediatizat cuplu al planetei de atunci voia să se bucure de câteva ore liniștite la luxosul hotel ce-i aparținea lui Mohamed Al Fayed, tatăl iubitului Prințesei Diana. Deranjați de presă de scandal, cei doi au vrut să părăsească locația. Dodi al-Fayed a trimis mai mute mașini momeală pentru cei care așteptau imagini senzaționale.

Printr-o ieșire secretă, cei doi au ajuns într-o limuzină condusă de Henri Paul, omul de încredere al lui Dodi. Împreună cu cei doi îndrăgostiţi se mai afla și Trevor Rees-Jones, un alt apropiat al cuplului. Toți au plecat în goană însă paparazii le-au luat urma. În timpul urmăririi, mașina s-a izbit de un stâlp într-un tunel stradal.

A fost final de drum pentru cea supranumită Prințesa Inimilor care se stinge la doar 36 de ani.

În urma ei au rămas doi copii, prinții William şi Harry, milioane de oameni care au iubit-o și multe semne de întrebare.

Un fost agent al Mossadului a acordat un interviu pe WikiStrike referitor la moartea prințesei Diana. Conform mărturiilor sale, șoferul lucra pentru Mossad. Tatăl lui Dodi, Mohamed Al Fayed, a fost singurul care nu a fost mulțumit de anchetă derulată de autoritățile franceze.

O primă chestiune care se ridică este cea referitoare la faptul că, primul ajutor a sosit la locul accidentului foarte târziu, iar corpul prințesei Diana a fost dus la spital după o oră și un sfert de când s-a produs accidentul. În tot acest timp, camerele de filmat din Paris nu au surprins tragedia. Conform mărturiilor făcute de acest agent, accidentul ar fi fost comandat de către prințul Philip, socrul Dianei.

De-a lungul timpului, multe controverse care au avut-o protagonistă pe prințesa Diana și multe obiecte ale ei au rămas în memoria celor care au îndrăgit-o.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » 18 ani fără Prinţesa Inimilor! Pe 31 august 1997 lumea era în stare de şoc. Lady Di murea într-un tragic accident