Antena Meniu Search
x

Video 8 iubite în 2 decenii, niciuna peste 25 de ani. DiCaprio ar avea o nouă parteneră, model din Ucraina, în vârstă de doar 22 de ani

Leonardo DiCaprio a devenit ţinta ironiilor, după ce s-a despărţit de ultima sa iubită, la scurt timp după ce aceasta a împlinit 25 de ani.  Presa americană scrie acum că iubitele celebrului actor par să aibă dată de expirare. În ultimele două decenii, Leonardo DiCaprio nu a avut nicio iubită mai în vârstă de 25 de ani. 

de Redactia Observator

la 01.09.2022, 21:43

Vezi și

8 iubite în 23 de ani. Niciuna mai în vârstă de 25 de ani. Este palmaresul celebrului actor Leonardo DiCaprio şi mai nou, subiectul preferat de glume pe Internet. Reacţiile vin după ce săptămâna aceasta s-a aflat că vedeta din Titanic s-a despărţit de Camila Morrone, cu care a fost în ultimii patru ani, la nici două luni după ce aceasta a împlinit 25 de ani. 

Ricky Gervais, actor: Filmul "A fost odată în Hollywood" are aproape 3 ore. Leonardo Dicaprio s-a dus la premieră, iar până la sfârşitul filmului iubita lui era deja prea bătrână pentru el. 

Amy Schumer, comediant: A făcut atât de multe pentru a combate efectele climatice şi pentru a lăsa o planetă mai curată şi mai verde iubitelor lui. 

Ironiile nu par să-l afecteze pe Leonardo DiCaprio

Pe acelaşi subiect

Se zvoneşte că ar avea deja o nouă iubită. Este vorba de modelul de origine ucraineană, Maria Beregova, în vârstă de doar 22 de ani, alături de care a fost văzut plecând dintr-un club din Saint Tropez. 

Presa americană scrie că nu doar vârsta ar fi problema pentru DiCaprio, ci şi teama că relaţia ar putea deveni prea serioasă. Într-un interviu recent, actorul, care va împlini în noiembrie 48 de ani, spune că nu are de gând să se căsătorească.  

Leonardo DiCaprio, actor: Iau lucrurile aşa cum sunt, vedem ce o să se întâmple în viitor, vedem ce îmi rezervă viitorul. Nu încerc să prevăd cum va arăta viitorul, iau totul încet, zi după zi. 

Printre cele 8 iubite pe care Leonardo DiCaprio le-a părăsit înainte sau la scurt timp după ce au împlinit 25 de ani se numără şi nume celebre precum: actriţa Blake Lively şi modele Bar Rafaelli şi Gisele Bündchen.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » 8 iubite în 2 decenii, niciuna peste 25 de ani. DiCaprio ar avea o nouă parteneră, model din Ucraina, în vârstă de doar 22 de ani