Antena Meniu Search
x

A vrut să slujească în altar, până când a intrat în bucătărie! Andrei Olteanu este marele campion "Chefi la cuţite"

Voia să se facă preot, însă a ajuns în elita bucătarilor din România. Marele câştigător al celui de-al patrulea sezon Chefi la Cuţite este Andrei.

Vezi și

Voia să se facă preot, însă a ajuns în elita bucătarilor din România. Marele câştigător al celui de-al patrulea sezon Chefi la Cuţite este Andrei. Îl cheamă Olteanu, dar este moldovean. Şi a învăţat să gătească mâncare românească, abia după ce a plecat în Italia. 

- Câştigătorul Chefi la cuţie, sezonul 4, Andrei Olteanu!

- Iniţial, am vrut să mă fac preot. Câteodată când sunt stresat în bucătărie, mai pun slujba!

Cineva acolo sus l-a ajutat. Să aibă nervii tari, să fie rapid şi creativ. Să fie cel mai bun dintre bucătarii României. 

Pe acelaşi subiect

- Având în vedere că am fost un copil problematic, oaia neagră, a fost o veste şoc! Niciodată nu m-am gândit că voi ajunge bucătar.

"Astăzi, voi găti un muschiuleţ de vită pe pat de ciuperci cu brune, un sos de piper verde şi piure de morcov cu creveţi!" Era primul fel din meniul unui campion, iniţiat în Italia, dar desăvârşit acasă, în România. "Eu sunt un tradiţionalist convins şi nu voi renunţa niciodată la mâncarea gătită de acasă şi la mâncărurile noastre tradiţionale. Orice ar fi, din România nu voi pleca. Este ţara mea, de ce să mă duc în altă parte?" 

Etapă cu etapă, Andrei Olteanu a reuşit să demonstreze că merită marele trofeu. Şi, deşi a plecat cu 30.000 de euro mai bogat, a doua zi s-a întors tot în bucătărie. 

- Finala "Chefi la cuţite" şi trofeul înseamnă foarte mult pentru mine. Este o deschidere nouă, doar o să fructific chestia asta şi va veni de la sine. Nu îmi place să fac planuri.

Aseară, Antena 1 a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public. O ţară întreagă l-a privit pe Andrei Olteanu în drumul lui spre victoria supremă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri Mondene » A vrut să slujească în altar, până când a intrat în bucătărie! Andrei Olteanu este marele campion "Chefi la cuţite"